6 hengelle

1 muna
3 dl maitoa
6 pullaviipaletta

Kerma-jogurttivaahto
50 g mantelimassaa
2 dl vispikermaa
1 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia (rasvaa noin 10%)

Lisäksi
2 dl kotimaisia pakastevadelmia
paistamiseen voita tai juoksevaa margariinia

---

 

Valmista ensin vaahto. Raasta mantelimassa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää mantelimassa ja jogurtti joukkoon. Vatkaa munan rakenne kevyesti rikki. Lisää maito. Kääntele pullaviipaleet kevyesti munamaidossa. Paista pullat pannulla voissa kauniin ruskeiksi. Tarjoile kerma-jogurttivaahdon ja jäisten vadelmien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vinkki!
Voit käyttää myös panettone-pullaa, joka on italialainen joulupulla. Sitä saa hyvinvarustelluista kaupoista.

Teksti Sanna Kekäläinen, kuva Arto Vuohelainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla