Mozzarellapihvit eli Crocchette di patate

Noin 16 kpl

10 keskikokoista jauhoista perunaa
1 dl maitoa tai perunoiden keitinlientä
1/2 dl oliiviöljyä
1 1/2 tl suolaa
1 dl emmentalraastetta
1 muna
150 g mozzarellaa
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl oliiviöljyä


1. Valmista perunasose. Keitä
kuoritut ja lohkotut perunat
kypsäksi. Ota halutessasi
osa liemestä talteen. Soseuta
perunat. Lisää kuuma neste,
oliiviöljy ja suola. Sekoita
kuohkeaksi ja jäähdytä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Lisää juustoraaste ja muna.
Kuutioi mozzarella. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Muotoile massasta pieniä
palleroita tai pihvejä. Paina
keskelle pieni pala mozzarellaa.
Taputtele pihveiksi. Kieritä
vehnäjauhoissa. 

4. Paista kullanruskeiksi oliiviöljyssä,
noin 3 minuuttia
per puoli.

Ohje Raita Ruoho, teksti Christina Aaltio, kuva Arto Vuohelainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla