Hillo
500 g (1 l) pieniä omenakuutioita
1-1½ dl vettä
2 dl hillo-marmeladisokeria
2 rkl sitruunamehua
2 tl kanelia

Kermahyytelö
2 dl vispikermaa
2-3 rkl sokeria tai maun mukaan
2 dl turkkilaista jogurttia
1-2 tl vaniljasokeria

Koristeeksi
suklaarouhetta

---

1. Pese omenat, kuori ja halkaise. Poista siemenkodat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi kuorineen.

2. Mittaa kaikki hilloaineet kattilaan ja keitä 10-15 minuuttia. Soseuta. Hilloon saa jäädä vähän omenia paloina. Jäähdytä.

3. Vaahdota kerma ja sokeri. Yhdistä vaahto jogurtin ja vaniljasokerin kanssa.

4. Lado 2-3 senttiä hilloa lasin pohjalle ja sen päälle kermahyytelöä. Koristele lasit suklaarouheella.