Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi, valuta hyvin ja kumoa takaisin kattilaan. Lisää sekaan hieman öljyä, jotta pasta pysyy irtonaisena. Huuhdo sokeriherneenpalot ja parsat ja poista parsoista kuiva tyviosa.
Sulata voi pannulla ja lisää sopiviksi suupaloiksi pilkotut parsat ja sokeriherneet. Paista hiljalleen käännellen noin 3 minuutin ajan tai kunnes parsapalat tuntuvat kypsän napakoilta.
Lisää pannulle sitruunan mehu ja -kuori ja valutetut jättikatkaravunpyrstöt. Kääntele seosta hetken ajan, kunnes katkaravut ovat lämmenneet, mutta varo, ettei ravunliha sitkisty.
Nosta keitetty pasta pannulle parsa-jättikatkarapuseoksen joukkoon. Sekoita kuumentaen, kunnes pasta on kunnolla lämmennyt. Mausta ja aseta saman tien tarjolle. Nauti ateriana parmesaanijuustoraasteella viimeisteltynä.