Pyhäinpäivänä syödään paistia

Tervetuloa! Nyt syödään pitkän kaavan mukaan.

Lauantaina on pyhäinpäivä. Silloin pöytä katetaan kauniisti ja syödään hyvin. Käydään haudoilla ja muistellaan rakkaita ihmisiä.

Pyhäinpäivän alkuruokavaihtoehdot ovat kevyitä niin, että niiden jälkeen jaksaa syödä pääruuaksi paistia ja jälkiruuaksi suklaisia herkkuja. Jälkiruuan sijaan voi tarjota myös maustettua kahvia tai kaakaota.

Alkuruuat:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Provencen valkosipulikeitto

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Porkkanakeitto

Kermainen äyriäiskeitto

Juhlasalaatti Hannan tapaan

Pääruuat:

Lampaasta: Jääpaisti Jaakon tapaan

Possusta: Pestopossua ja uunikasviksia

Peurasta: Porterissa muhinut peurapaisti

Naudasta: Palapaisti

Jälkiruuat:

Banana split

Suklaabrita

Zuppa inglese

Petit fourit murotaikinasta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla