Ruoka |Reseptit Quiche Lorraine eli pekoni-juustopiiras Resepti Kaisa Nieminen Kuva Piia Arnould 12.11.2015 klo 8:14 Tee suolainen piirakka päivää ennen tarjoilua, sillä maut vain paranevat jääkaapissa. Lämmitä uunissa juuri ennen pöytään nostamista ja tarjoa raikkaan salaatin kanssa. Tilaa Kodin Kuvalehti Lisää aiheesta 3.10.2015 klo 12:00 Näin leivot täydellisen piirakan – 15 hyvää niksiä ja kolme erilaista piirakkapohjan reseptiä piirakka reseptit pekoni brunssi Suosittelemme 1.1.2013 klo 13:00 Kinkku-pekoniquiche Tilaa Lue digilehtenä
3.10.2015 klo 12:00 Näin leivot täydellisen piirakan – 15 hyvää niksiä ja kolme erilaista piirakkapohjan reseptiä
Ihmiset Satu, 56, kertoo, kuinka onnistui viimein lopettamaan juomisen – ”Hyvitän nyt menneet lapsilleni sillä, että pysyn raittiina”
Ihmiset Minna, 51, sairastui kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön: ”Nukuin pari tuntia yössä enkä malttanut syödä”
Tyyli ja kauneus Marikan, 38, asut ovat kuin satukirjasta: ”Keijut ja menninkäiset ovat lähellä sydäntäni”