Suklaaletut nautitaan viileän mansikka-ananassalsan ja kahvin kanssa.
Suklaaletut nautitaan viileän mansikka-ananassalsan ja kahvin kanssa.

Kesäisiä lettuja voi terästää suklaalla ja ihanalla mansikkasalsalla.

Pitsisen rapeiksi paistetut suklaaletut ja raikas mansikkasalsa ovat voittamaton yhdistelmä, joka uppoaa taatusti perheen pienempiinkin. Suklaan ystävä voi rouhia lettutaikinan joukkoon vielä hieman valkosuklaata tai tummaa suklaata.

Suklaaletut ja mansikkasalsa

10–12 kpl | 30 min

½ l maitoa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

1 muna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2½ dl vehnäjauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

3 rkl sokeria

¾ tl suolaa

voita tai margariinia paistamiseen

Lisäksi

½ l mansikoita

1 ps (300 g) ananaspaloja pakasteena

2 rkl siirappia

Vatkaa maidon joukkoon muna, jauhot, kaakaojauhe, sokeri ja suola. Kaada taikina pulloon ja ota mukaan retkelle.

Pilko toiseen rasiaan mansikat ja lisää joukkoon jäiset ananaspalat. Lorauta päälle siirappi.

Ravista lettutaikinapulloa ennen paistamista. Kuumenna rasva pannulla ja paista letut nuotiolla lettupannussa pitsisiksi.

Tarjoa suklaaletut mansikka-ananassalsan kanssa.

Lisää mahtavia kesäherkkuja grilliin ja retkelle Kodin Kuvalehdessä 13/2022! Voit lukea ohjeet myös digilehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla