Juhlavan juhannusaterian yhteydessä nautiskellaan viinien hedelmäisistä ja marjaisista aromeista tai pehmeästä ohran mausta.

Buffetpöytään

Flutterby Sauvignon Blanc on kuiva ja hedelmäinen valkoviini, joka sopii juomaksi kala- ja kanaruoille sekä salaateille. Hinta 8,49 e.

Kalan kanssa

Oomoo Sauvignon Blanc on kuivan ja hapokas valkoviini, joka sopii nautittavaksi kalaruokien lisäksi myös salaatin kanssa. Hinta 12,99 e.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lihan kera

Santiago 1541 Syrah-Cabernet-Malbec on täyteläinen ja pehmeän marjainen punaviini. Sopii niin punaiselle lihalle, makkaralle, pastalle kuin pizzallekin. Avaa pullo tunti ennen tarjoilua tai anna olla laseissa vartti ennen nauttimista. Hinta 6,98 e.

 

Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon on täyteläinen, vähän mausteinen ja tamminen punaviini. Erityisesti punaiselle grillilihalle. Hinta 10,19 e.

Oluen ystävälle

Estrella Damm on pehmeä olut, jonka maussa on aavistus sitrusta. Valmistettu ohrasta, riisistä ja maissista. 4,6 %. Hinta noin 2,30 e.

 

Copenhagen 56° N on vaalea ja pehmeä olut erityiseti valkoviinin ja siiderin ystäville. Tyylikäs pullo pöydässäkin. 4,5 %.

 

Alkoholiton Nikolai on kevyt ja vaalea, miellyttävän makuinen olut. Sopii hyvin jäähdytettynä yleisruokajuomaksi. Hinta Alkossa 1,36 e/tlk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla