Suuren Käsityön sisältö uudistui lokakuussa. Millaisia uusia kujeita olemme keksineet?

Uudistunut Suuri Käsityö on tehty toiveistanne: luvassa on enemmän arkivaatteita sekä neulontaa. Opetamme uusia tekniikoita konkareille, mutta huomioimme myös aloittelijat.

Esimerkiksi perusvaatekoulussa tehdään helppoja ompeluksia, joiden tarkempia ohjeita voi seurata videoilta. Näytämme myös, miten sama kaava muuttuu aivan eri vaatteeksi, kun sen ompeleekin erilaisesta materiaalista. Palstan suunnittelijana toimii muotibloggaaja Veera Korhonen, joka tunnetaan kehopositiivisesta Tyyliä metsästämässä -blogistaan.

Kokoja on lehdessä jatkossakin ihan kaikille: kaikki ompelukaavat ovat koossa 34-54.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sukkapuolella taas kikkailemme uusien kujeiden kera ja opetamme teidät muun muassa neulomaan sukat pyöröpuikolla.

Koska kirjoneuleet ovat monen suuri rakkaus, perinneneulepalstalla neulotaan vanhoja suomalaisia kuvioita uusilla väreillä.

Jos taas haluat neuloa jotain nopeaa ja helppoa, teemme joka numerossa myös jotain, joka putoaa puikoilta pikana.

Innostu, onnistu ja tule mukaan hyväntuuliseen seuraamme!

Vierailija

Hei! Teillä on lehdessä paljon hyvää tarjottavaa käsillä tekemiseen KIITOS. Ystävä piirissä on naisia joiden kanssa on puhuttu paljon kierrättämisestä.Niitä ympäristö tekoja pitäis tehdä. Meitä Kiinostaisi vanhojen valkoisten lakanoiden uusii käyttö ohjeet.Lakanat on hyvää ja tukevaa laatua mutta aivan liian kapeita ja lyhyitä käytettäväksi nykyisin. Tehkää meille vinkki esimerkkejä KIITOS. T.Paula kanerva

  • ylös 41
  • alas 9
Sisältö jatkuu mainoksen alla