Millaisen vaatteen olet aina halunnut, muttet ole löytänyt kaavoja? Piirrä ideasi ja osallistu lukijoiden toivemalliston suunnitteluun. 

Piirrä unelmiesi ommeltava vaate. Voit käyttää apuna alareunan linkistä löytyvää suunnittelupohjaa tai piirtää mallin vapaasti. 
Kerro lyhyesti, mikä vaatteessa on oleellista, kuinka väljä se on ja mistä materiaalista sen tekisit. 

Lähetä piirros
postitse Suuri Käsityö, PL 100, 00180 Helsinki tai 
sähköpostilla suuri.kasityo@sanoma.com tai 
lataa kuva tämän jutun kuvagalleriaan. 

Liitä kaikissa tapauksissa mukaan yhteystietosi. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lukijoiden suunnittelemia malleja julkaistaan tulevissa Suuri Käsityö -lehdissä. 
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lokakuun lehden lukijamallin suunnitteli Sanna Talasjärvi. Kaavoitimme hänen toiveidensa mukaan väljän liivihameen, jonka voi pukea päälle ilman vetoketjua. Mallin voi ommella vaikka vanhasta verhosta, Sanna vinkkaa. Hänellä itsellään on jemmassa farkkutilkuista koottu kangas, jonka hän aikoo nyt hyödyntää. 

Toukokuun lehdessä julkaistun ensimmäisen lukijoiden toivemallin on suunnitellut Elina Salmi-Lampila. Hän on lapsesta saakkaa rakastanut suunnitella kaikenlaista. Tunikan hän suunnitteli työvaatteeksi. Sen A-linjainen helma kätkee vyötärön ja laskokset pääntiellä lisäävät väljyyttä rintaan. Vajaamittaiset hihat pysyvät poissa tieltä ja taskuihin mahtuvat kaikki tärkeät pikkutavarat. Kaavat tunikaan löydät Suuri Käsityö -lehdestä 5-6/2016.

Osallistuminen vaatii kirjautumisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla