Villasukat ja mukava kotiasu ovat pyjamapäivän olennaiset tekijät.
Villasukat ja mukava kotiasu ovat pyjamapäivän olennaiset tekijät.

Lataa akut viettämällä päivä, jolloin et tee yhtään mitään. Usko pois, se kannattaa.

1. Jos vain muistat, tee päätös pyjamapäivän vietosta viimeistään edellisenä iltana. Päätä, ettet tee mitään. Osta kotiin niin paljon ja niin hyvää ruokaa ettei sinun tarvitse lähteä kauppaan. Siivoa kotia sen verran, että voit rentoutua.

2. Pyjamapäivänä herää, kun et enää jaksa nukkua. Muista, ettei sinun tarvitse välttämättä nousta ylös. Voit jäädä sänkyyn lukemaan tai palata sinne aamiaisen jälkeen.

3. Syö aamiainen sängyssä tai tee ainakin erikoisaamiainen. Smoothie? Hedelmäsalaatti? Munakas?

4. Katso elokuva, joka herättää tunteita. Valitse kerrankin se leffa, joka kiinnostaa vain sinua eikä muita perheenjäseniä. Tai katso viisi osaa suosikkisarjaasi putkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

5. Ota päiväunet. Tarvittaessa laita korvatulpat korviin ja silmälaput silmille.

6. Tee vain asioita, joita oikeasti haluat. Lue jotain kevyttä ja hauskaa tai leivo vaikka leipää. Tai milloin viimeksi upotit kätesi pullataikinaan? Tai lakkasit varpaankyntesi?

7. Syö hyvin ja vain sitä, mitä mielesi tekee. Jäätelö ja pizza ovat perinteisiä pyjamapäiväruokia. Terveellisesti voit syödä taas niin muina päivinä.

8. Jos tunnet tarvetta tehdä jotain järkevää, käy suihkussa tai kylvyssä, pistä villasukat jalkaan, sytytä kynttilä ja odota, että tunne menee ohi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla