Valokynä saa oikein käytettynä ihon hehkumaan kauniisti. Pienet ihovirheet haihtuvat peitevoiteen avulla.

Pintakuivan ihon huolellinen kosteutus on kauniin meikin perusta.

Levitä kosteusvoide ja ihon sävyä heleyttävä meikinpohjustusaine, joka häivyttää rypyt, juonteet ja laajentuneet ihohuokoset.

A) Häivytä pienet ihovirheet ja punoittavat poskipäät peitevoiteella. Levitä peitevoidetta myös nenänpieliin ja luomille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Levitä meikkivoide kasvojen keskiosasta alkaen ja reunoja kohti häivyttäen. Käytä sormia, meikkisientä tai meikkivoidesivellintä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vinkki: Lisää meikkivoiteeseen tippa ihoa heleyttävää seerumia.

Kiinnitä meikki levittämällä irtopuuteria suurella siveltimellä. Painele puuteri helposti kiiltävälle T-alueelle eli otsaan, nenään ja leukaan puuterivipalla. Vältä liiallista puuterointia. Se korostaa juonteita ja ihohuokosia.

B) Sipaise valokynää kuvan osoittamiin kohtiin tai esimerkiksi otsan pitkittäisryppyihin eli sibeliusryppyihin, silmien alla oleviin juonteisiin, silmien sivuille, nenänselkään, nenän sivuilta suupieliä kohti kulkeviin hymyjuonteisiin sekä amorinkaaren korkeimpaan kohtaan. Häivytä sormilla.

C) Sudi aurinkopuuteria suurella siveltimellä poskiluun alle ja kehystämään kasvoja. Häivytä huolellisesti hiusrajaan.

Poskipuna heleyttää. Pyörittele poskipunasiveltimellä poskipunaa kevyesti poskiluun korkeimmalle kohdalle. Häivytä huolellisesti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla