Suuntaamme hehkeinä syksyyn. Tässä kauneustoimittajan vinkit, miten säilymme hehkeinä päivien jo pidennyttyä.

1. IHO. Kun syksy saapuu, iho saattaa olla kuiva ja hilseilevä pitkän aurinkoisen kauden jäljiltä. Rypyt, juonteet ja pigmenttimuutokset korostuvat, sillä aurinko vanhentaa ihoa. Vaihda siis ihonhoitotuotteet entistä hoitavampiin ja kosteuttavampiin. Kysäise hoito-ohjeita kosmetologiltasi.

2. MEIKKI. Keinotekoisuus on out. Luonnollisuus on yhä trendikästä. Syysilmeen juju on kulmissa, muista siis huolitella kulmasi kuntoon. Piristystä saat kirkkaasta huulipunasta.

3. SÄVY. Syystuulien myötä päivetys haihtuu ja ihon sävy muuttuu vaaleammaksi. Sävytä meikkivoide ihonväriisi sopivaksi, äläkä erehdy todistamaan liian tummalla meikkivoiteella, että olisit muka edelleen ruskettunut.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. VANHAA + UUTTA. Kesähepenistä on jo aika luopua ja siirtyä syys- ja talvikauteen. Käytä vanhaa vaatevarastoasi lähtökohtana ja hanki siihen sopiva piristysruiske syysmuodin valikoimista. Kiertele kirpputoreilla, saatat tehdä villejäkin löytöjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. ÖLJYT. Tyynnytä levoton mieli tuoksuvalla kylvyllä. Laventeliöljyllä on rauhoittava vaikutus. Eteeriset öljyt vaikuttavat hengityksen ja ihon kautta mieleen.

6. KYNNET. Kesällä kynsilakan väriksi käy kepeä pastelli, syksyllä kynnet muuttuvat tummemmiksi.

7. HIUKSET. Auringon kärventämät hiukset saa loistokuntoon hyvällä hoidolla tai uudella hiusvärillä. Syksyä piristävät luonnolliset punaisen eri sävyt, kuten pehmeä kuparinpunainen. Erityyppisillä raidoituksilla saadaan aikaan monisävyisyys, joka tekee hiuksista terveen ja kiiltävän näköiset.

Onko sinulla jotain kauneusvinkkiä, jolla saat pirteämmän olemuksen? Kommentoi ja kerro meille muillekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla