Kauneustoimittajamme etsi vastaukset lukijoidemme yleisimpiin kauneuskysymyksiin.

 

Miten hoitaa aikuisen ihoa, joka yrittää palata teini-ikään epäpuhtauksien myötä?

Stressi, hormonimuutokset tai sopimaton kosmetiikka voivat olla syynä aikuisena vaivaavaan akneen. Tärkeintä on pitää iho puhtaana. Puhdista ja kosteuta iho huolellisesti aamuin illoin rasvoittuvalle tai sekaiholle sopivilla tuotteilla. Vaikka et meikkaisikaan, puhdista silti. Puhdistuksen jälkeen iho tarvitsee kosteuttavaa voidetta, sillä näppyinen iho saattaa silti olla pintakuiva. Kuorinta poistaa ihon pinnasta kuolleet ihosolut. Kosteuttava ja rauhoittava naamio vähentää epäpuhtauksia osaltaan. Käytä näppyihin tarkoitettuja peitevoiteita niiden häivyttämiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten suojata herkkää couperoottista ihoa talvisella hiihtolenkillä?

Käytä vedetöntä voidetta tai erityisesti couperosaiholle tarkoitettua tuotetta. Kaulahuivi ja huppu suojaavat liialta viimalta. Suojaa ja vahvista ihoa hoitavilla voiteilla, seerumeilla ja kosteuta kerran viikossa naamiolla.

 

Onko olemassa mitään konstia, jolla pääsee laajentuneista ihohuokosista eroon?

Nopein keino on häivyttää ne piiloon. Erilaiset täyttötuotteet, kuten esimerkiksi meikkivoiteen alla käytettävät meikinpohjustusaineet, saavat huokoset näkymättömiin. Unohda paksut meikkivoiteet ja liika puuterointi, ne vain korostavat huokosia. Ohut meikkivoide ja malttia puuterin käytössä.
Kuorinta tasoittaa ihoa ja huokosia, ja voiteilla ihon saa kimmoisammaksi.

 

Miten pystyy tekemään näyttävän nutturan puolipitkistä ja paksuista hiuksista, kun ei ole mikään kampausvelho?

Materiaalia on siis omasta takaa! Pohjusta kampaus levittämällä muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin ja föönaamalla ne kuiviksi. Kun hiukset eivät ole liian liukkaat, onnistuu kampauksen teko helpommin. Tupeeraa hiukset, suihkauta hiuslakkaa ja silota hiusten pintaa. Kerää ponnari siihen kohtaan, mihin haluat nutturan sijoittuvan, ja kiedo hiukset nutturalle hengettömien ja pinnien avulla. Viimeistele hiuslakalla. Valkki tai hiuslisäke tekee nutturakampauksesta vielä näyttävämmän.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla