Gluteenittomassa mutakakussa maistuu basilika

Tämän superhelpon herkun valmistus vie alle puoli tuntia. Jos maltat, kakku kestää hyvänä myös seuraavaan päivään.

Tekeekö mielesi jotain makeaa? Mutakakku on sokerinälän taltuttamiseen loistava valinta, koska pienikin pala täyteläisen makeaa mutakakkua vie kielen mennessään.

Salaisuus on kosteassa sisuksessa. Uskalla siis jättää kakku keskeltä tahmeaksi! Mehevyyttä lisää se, että vehnäjauhojen sijaan käytät mantelijauhoja. Niiden ansiosta kakku on gluteeniton. 

Täyteläisen maun takaa tumma suklaa. Tämän kakun yllätys ja juju on lisäksi tuoreessa basilikassa, jota lisätään taikinaan puoli ruukullista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutakakun voi leipoa jo tarjoilua edeltävä päivänä. Tarjoa kakku tomusokerilla hunnutettuna ja vaniljajäätelön kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Loistaviksi lisukkeiksi sopivat myös tuoreet marjat ja suolapähkinät.

Katso mutakakun tarkka resepti Soppa365:stä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla