Biff Rydberg

Biff Rydberg on vähän fiinimpi pyttipannu.

Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Leikkaa liha noin sentin kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja silppua sipulit.

Ruskista sipulisilppu voissa isossa paistokasarissa. Leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Lisää pannulle sipulin sekaan ja ruskista kullanruskeiksi. Mausta suolalla. Siirrä hetkeksi syrjään.

Ruskista lihapalat voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita sipulit, perunat ja liha yhteen persiljasilpun kanssa. Tarkista maku.

Kokoa ruoka kasoiksi lautasille. Laita päälle keltuainen munankuoressa. Tarjoile suolakurkun ja punajuuren kanssa.

Vinkki! Voit sekoittaa ruualle lisukkeen kermaviilistä, sokerista, sinapista ja mustapippurista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla