Coleslaw kahdella tapaa

1 pieni varhaiskaali
2 porkkanaa

Koristeluun
1 dl paahdettuja cashew-pähkinöitä
3 rkl (keltaisia) rusinoita

Majoneesikastike
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
1 dl ranskankermaa
1 dl majoneesia
1 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl sitruunamehua
suolaa, mustapippuria myllystä

Öljykastike
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
1 1/2 rkl rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl sitruunamehua
suolaa, mustapippuria myllystä

 

1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. Kuori porkkanat ja suikaloi tai viipaloi ne.

2. Valmista joko majoneesi- tai öljykastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Yhdistä kastike, kaalisuikaleet ja porkkanapalat. Anna maustua viileässä vähintään 2 tuntia.
Koristele valmis salaatti pähkinöillä ja rusinoilla. Tarjoile grillatun lihan tai hampurilaisten lisäkkeenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teksti Sanna Kekäläinen, kuva Sami Repo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla