KK-keittiön kevään kolmannen kokkausillan teemana on suomalainen suviruoka.
Kokkauskurssi järjestetään maanantaina 30. toukokuuta kello 16-20 Helsingin Ruoholahdessa. Iltaa isännöi Valio ja kurssilla käytetään raaka-aineena Valio Kiehu™ maitojuomaa.
Mukaan pääsee kahdeksan KK-keittiöläistä, ja he saavat kokkauskurssilta mukaansa myös Valion tuotepaketin. Kokkauskurssille osallistuminen on ilmaista. Osallistujat arvotaan tiistaina 24. toukokuuta.
Helppo keittää, vaikea polttaa
Kokkauskurssin teemana on suomalainen suviruoka. Kurssilla käytetään pääraaka-aineena Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka kestää kuumentamista tavallista maitoa paremmin.
Kokkausillan aikana tutustutaan maitojuomaan tarkemmin ja osallistujat saavat vinkkejä ja reseptejä siitä, mihin kaikkeen maitojuoma sopii.
Katso videolta lisää maitojuomasta:
Jätä sähköpostiosoitteesi ja olet mukana arvonnassa. Sähköpostiosoitetta ei käytetä markkinointitarkoitukseen.
Jos et kuulu vielä KK-keittiöön, voit liittyä ruokaklubiin tilaamalla uutiskirjeen.
Kyllä, haluan mukaan Kiehun kokkauskurssille!