
Kangaslautasliinat juhlistavat kattauksen. Leikkaa puuvillakankaista 50 x 50 cm paloja ja ompele reunoille kapeat päärmeet. Suihkauta liinoille tärkkiä ja taittele ne viuhkoiksi ohjeen mukaan.
Taita liina puoliksi ja pitkät sivut liinan sisälle niin, että ommelreunat ovat ensimmäisen taitteen kohdalla.
Tee pystysuuntainen aputaite keskelle. Käännä ommelreunat aputaitteelle. Käännä päällikerrokset puolivälistä ulospäin.
Taita liina puoliksi ja pitkät sivut liinan sisälle niin, että ommelreunat ovat ensimmäisen taitteen kohdalla.
Taita haitarin päällimmäinen yläkulma alas. Avaa haitarin oikeaa yläreunaa ja vedä päällimmäisestä kangaskerroksesta kulmat alas joka välistä. Tee sama vasemmalla reunalla.
Tartu yläreunan ulkokulmista ja avaa liina viuhkaksi.