Borssikeitto

Borssikeitto kuuluu perinteiseen venäläiseen ateriaan.

Keitä ensin lihaliemi. Kiehauta vesi, lisää suola, maustepippurit ja liha. Kuori ja paloittele juurekset. Lisää kattilaan laakerinlehtien kanssa. Keitä hiljalleen kannen alla noin 1,5 tuntia tai kunnes liha irtoaa luista. Kuori välillä vaahto pois lusikalla. Ota kaikki liha irti luista ja paloittele. Siivilöi liemi talteen.


Keittämisen aikana suikaloi valkokaali. Kuori ja raasta kasvikset koneella tai raastimen karkealla terällä. Kuullota kasviksia öljyssä isossa kattilassa useassa erässä. Lisää kattilaan lihaliemi sekä yrtit. Hauduta kasvikset kypsiksi.


Lisää kattilaan lopuksi lihapalat ja etikka sekä halutessasi paloitellut makkarat. Silppua keiton päälle tuoretta persiljaa. Tarjoa smetanan ja ruisleivän kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Vinkki! 1–2 desilitraa hapankaalia piristää miedonmakuista borssikeittoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla