Kesäkurpitsapasta

Kesäkurpitsasta saa pikaruokaa - kastike valmistuu pastan kypsymisen aikana.

4 annosta
400 g pastaa
3 rkl sitruunamehua

Kastike
1 vihreä tai keltainen kesäkurpitsa (noin 400 g)
1–2 valkosipulinkynttä
1 vihreä chili
öljyä paistamiseen
2 dl turkkilaista jogurttia tai ranskankermaa
1 rkl hunajaa
sinihome- tai parmesaanijuustoa
1 dl rouhittuja pähkinöitä

Koristeeksi
juustoa ja pähkinöitä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta sitruunamehulla. Leikkaa osa kesäkurpitsaa kuorimaveitsellä nauhoiksi pituussuunnassa. Paloittele sisus kuutioiksi. Kuori ja silppua valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua hienoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paista kesäkurpitsa, valkosipuli ja chili pannulla tai kattilassa pehmeäksi. Lisää jogurtti ja juusto sekä pähkinät. Kuumenna muutama minuutti. Sekoita kastike ja pasta. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa tai sitruunamehua. Koristele annokset juustolla ja pähkinöillä. Tarjoa heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla