
Jos olet niin onnekas, että pakastimesi täyttyy syksyisin hirvenlihasta, kokeile näitä reseptejä.
Millä perusteella valitset reseptit, joihin tartut?
Päätätkö houkuttavan otsikon, kaapista löytyvien raaka-aineiden vai suosituksen perusteella? Syksyisessä lempiohjeessani yhdistyvät ne kaikki. Googletan sen joka vuosi. Olen näet niin onnekas, että joka syksy pakastimeni täyttyy hirvenlihasta.
Ohje on peräisin mukavasta Pastanjauhantaa-blogista, jonka ohjeisiin olen oppinut luottamaan. Muistan sen nimellä hunajainen hirvipata.
Seitsemän raaka-ainetta mausteet mukaan lukien synnyttävät herkkua, jota voisi syödä syksyinen sunnuntai toisensa jälkeen.
Paljasta alla olevassa kommenttikentässä oma suosikkireseptisi!
Kokkaa hirvenlihasta myös