Kirpeät inkivääripannarit

Pannarihetken täydentävät omenahillo ja vaniljajäätelö.

15–20 pikkupannaria

4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
0,5 tl suolaa
1,5–2 tl jauhettua inkivääriä
1 tl vaniljasokeria
2 munaa
1 dl fariinisokeria
2,5 dl piimää
2 rkl hunajaa
0,5 dl voisulaa
1,5 dl vettä

Siivilöi kuiva-aineet kulhoon. Vaahdota toisessa kulhossa munat ja fariinisokeri. Lisää vaahtoon piimä, hunaja, jäähtynyt voisula ja vesi. Sekoita hyvin. Yhdistä joukkoon jauhot ja sekoita taikinaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paista taikinasta ohukaispannulla pieniä pannareita. Anna niiden kypsyä rauhassa miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kohota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarjoile omenahillon sekä kanelilla ja sokerilla maustetun kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla