Pääsiäinen on kevään suurin ruokajuhla. Pääsiäispaketistamme löydät kaikki pääsiäisen parhaat reseptit, valmiita menu-kokonaisuuksia ja ihania askarteluohjeita.

Pääsiäinen on kevään suurin ruokajuhla. Silloin katetaan pöytä kauniiksi ja nautiskellaan yhdessä olemisesta. Tutustu ruokatoimittajamme kokoamiin pääsiäismenuihin, löydä täyteläiset jälkkäriohjeet ja reseptit suussa sulaviin pääsiäisleivonnaisiin. Helpoilla askarteluohjeillamme luot kotiin pääsiäistunnelmaa.

Pääsiäismenut koko pääsiäisen ajaksi

Poimi valmiit pääsiäismenut koko pääsiäispyhien ajaksi. Voit myös helposti muokata menuehdotuksista erilaisia itsellesi maistuvia kokonaisuuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pääsiäisen parhaat lammasruuat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lammaspaistia, karitsan paahtopaistia, lammasburgeri ja muuta hyvää lampaasta. Pääsiäisen perinteiset ja uudemmat lammasherkut löydät täältä.

Pääsiäisen makeat

Mämmiä, pashaa, jäädykkeitä, rahka- ja suklaaleivonnaisia ja kaikkea muuta sopivasti makeaa. Kokeile pääsiäisen hurmaavimpia leivonnaisia ja parhaita jälkiruokia.

Rahkan rakastajalle

Rahka kuuluu pääsiäiseen. Täältä löydät ihania rahkareseptejä.

Pääsiäisen askarteluvinkit

Keltaisen ystävä innostuu suloisesta tipukranssista.

Veikeät tipunauhat sopviat seinälle tai ikkunaan.

Söpö tiputyyny on halattavan soma.

Paperista leikatut pitsimäiset paperimunat ja herkän kevyet kerrosmunat tuovat pääsiäiseen romanttista tunnelmaa. Tai valmista kevyet narupallot.

Kasvata kaunis pääsiäisruoho. Katso ohjeet tuuhean ruohon istuttamiseen ja kasvattamiseen.

Lukuisia muita askarteluohjeita, esimerkiksi lautasliinapupun taitteluohjeet sekä muita reseptejä pääsiäiseen löydät Kodin Kuvalehden pääsiäispaketista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla