Upea Joulu-lehtemme on nyt myynnissä. Hae omasi ja valmistele tunnelmaa tihkuva joulu.

Kodin Kuvalehden Joulu-lehti on täynnä tekemistä. Aloita joulun odottaminen vaikka ihanalla brunssilla ystävien kesken. Valmista munasotilaita, lettuja, juustoista leipävanukasta, päärynäistä pipari-pähkinäpiirasta tai viinirypäle-juustobruschettoja.

Leivo luumupullia, vuohenjuustopiirakkaa, suklaasydämiä ja ihanan mausteinen, sitruunainen kirsikkakakku.
 

Tutustu jouluttajiin, ihmisiin joille joulu on elämäntapa ja harrastus, ja piipahda tamperelaisen Silvastin perheen suloisessa joulukodissa. Sieltä voi poimia parhaat ideat myös oman kodin koristeluun.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Oletko intohimoinen askartelija? Tartu näihin ideoihin ja tee ovikransseja, nappi-kortteja, upeita lahjapaketteja, neulo joulukuuseen muodikkaat neulepallot ja taittele origami-tähti ja origami-kuusi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Emme unohda perinteisiä jouluruokia, niiden ohjeet löydät kyllä lehdestä, mutta esittelemme myös uudet mausteiset herkut. Kaneli, kardemumma ja neilikka tuoksuvat tässä Itämaan tietäjien illallisessa.


 Ja sokerina pohjalla: Joulun ajan ihanimmat kakut, glögit ja muut juomat sekä joululeivät. Koko perhettä ilahduttaa valloittava piparkakkukylä.

Osallistu myös valokuvakilpailuun ja voita luksusloma Naantalin kylpylässä. Sinun tarvitsee vain kuvata itse tekemäsi pipari, kortti, kakku tai koriste ja lähettää kuva meille, ohjeet löytyvät täältä. Arvomme osallistuneiden kesken kahden vuorokauden viikonloppuloman kahdelle hengelle Naantalin kylpylässä. Palkinnon arvo on 356 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla