Kaupallinen yhteistyö

Pellava on sisustusmateriaalina pesunkestävä klassikko, joka vain paranee vanhetessaan.

Pellava on maailman vanhin tekstiilikuitu, jota on käytetty vuosituhansia ihmisten vaatetuksessa ja kodin tekstiileissä. Puuvilla vei pellavan aseman käytetyimpänä tekstiilikuituna, koska sitä on helpompi tuottaa teollisessa mittakaavassa.  Ekologiset tekstiilit tekevät kuitenkin jälleen paluuta – mukaan lukien pellava.

Ympäristön kannalta pellava on puuvillaa parempi valinta, sillä se on puuvillaa kestävämpi kuitu. Lisäksi pellavan viljely ei vaadi läheskään yhtä paljon lannoitteita, keinokastelua tai torjunta-aineita kuin puuvilla. Pellava kasvaa hyvin karussakin maaperässä.

Materiaalina pellava on helppohoitoinen eikä likaannu helposti. Käsittelemättömänä se on kovaa ja jäykkää, mutta pehmenee pesussa ja käytössä. Pellava kutistuu hieman ensimmäisessä pesussa, mutta sen jälkeen säilyttää muotonsa pitkään. Pesun jälkeen pellava kuivuu nopeasti, joten tekstiilien kuivaamiseen ei tarvita kuivausrumpua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pellava on loistava materiaali niin lakanoissa, pyyhkeissä, verhoissa kuin vaatteissakin. Pellavakangas on antibakteerinen, hengittävä ja iholle hellä. Se imee hyvin kosteutta ja tuntuu viileältä helteellä ja lämpimältä kylmässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siksi pellava toimii erityisen hyvin verhoissa ja lakanoissa: pellava pitää kodin ja sängyn viileän raikkaana kesällä ja mukavan lämpimänä talvella. Pellavalakanat eivät myöskään nukkaannu käytössä ja tuntuvat kuin uusilta pitkänkin käytön jälkeen.

Ellokselta  ja Stockmannin verkkotavaratalosta löytyy laaja valikoima kauniita ja kestäviä pellavalakanoita, verhoja ja pyyhkeitä. Kun ostat verkosta, muista Bonusway - saat 8 % bonusta ostoksistasi Stockmannin verkkokaupasta ja 5,5 % bonusta Ellokselta!

Hanki Stockmannilta romanttiset Hilma-pellavaverhot kotiisi tai kesämökillesi. Käy myös katsomassa Stockmannin verkkokaupasta suomalaisen perheyrityksen Balmuirin upeita pellavaluomuksia!

Elloksen Candice-pussilakanasetti on helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka pysyy kauniina vuosia. Pellavalakanat kesällä viilentävät sänkyä ihanasti!

Kerää bonukset verkko-ostoksista!

- Bonuswayn avulla voit kerätä ostoksista bonusta rahana takaisin.

- Kertyneet bonukset voi siirtää pankkitilille.

- Palvelussa on yli 800 verkkokauppaa. Mukana ovat monet suositut verkkokaupat, kuten Zalando, Hotels.com, Fitnesstukku ja CDON.com.

- Palvelun käyttäminen ja siihen liittyminen on täysin ilmaista.

- Liity käyttäjäksi, niin saat 10 € bonusta ensimmäisestä ostoksestasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla