Marraskuun pimeät illat kaipaavat vastapainoksi hemmottelua. Pikkujoulut ovat ihana syy koota ystävät yhteen. Ilahduta ystävät kauniilla makupaloilla ja kaada laseihin kuplivaa. Näissä helpoissa resepteissä on ripaus luksusta ja juhlan tuntua!

Kerro meille mikä näistä resepteistä on sinun suosikkisi juhlakauden pöytään. Voit voittaa upean Knorr-tuotepaketin!
 

Tässä kolme juhlapöydän suupalaa. Äänestä herkullisinta pikkujoulujen reseptiä!

 

Punajuuri-vuohenjuustosalaattikupit ja siemennäkkäri - katso resepti

Kananmuna-hyytelöpurkit - katso resepti

 

Ankkaterriini amuse bouche - katso resepti
 

Valitse oma reseptisuosikkisi! Osallistu myös arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 3 kpl Knorr-tuotepaketteja (arvo 30 e / palkinto). Osallistumisaika päättyy 3.12.2017. 

Lue arvonnan säännöt

Aidon liemen makua juhlakauden herkkuihin

Tiivistetyt,  korkealaatuiset Knorr® Fond ”du Chef”-fondit antavat ruoalle täyteläisen maun. Fondit on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Makuvaihtoehtoja on viisi: kana-,liha-, kasvis-, kala- ja tumma liha -annosfondi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Juhlakausi lähestyy ja pikkujoulut ovat ihana syy koota ystävät yhteen! Kerro, miksi haluaisit tarjota upean illan ruoan parissa ystävillesi. Voit voittaa pikkujouluillan ja huippukokin herkullisen menun sinulle ja viidelle ystävällesi.

Vaihtelevat talvisäät ja pimeät illat kaipaavat vastapainoksi hemmottelua ja juhlantuntua. Olipa illan ohjelmassa rento glögihetki tai illallinen pitkän kaavan mukaan, tärkeintä on yhdessä olo - naurua säästelemättä!

Kerro, miksi sinun kaveriporukkasi tulisi voittaa yhteiset pikkujoulut. Voit voittaa unohtumattoman juhlaillallisen marraskuussa sinulle ja viidelle ystävällesi.

Täytä alla olevaan lomakkeeseen vastauksesi ja yhteystietosi, ja klikkaa lopuksi ”Lähetä”. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken Helsingissä torstaina 16.11. järjestettävän kuuden henkilön illallisen, jonka kokkaa huippukokki Teresa Välimäki.

ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Lue arvonnan säännöt ja lisää palkinnosta täältä.

 

Tiivistetyt, korkealaatuiset Knorr® Fond ”du Chef”-fondit antavat ruoalle täyteläisen maun. Fondit on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Makuvaihtoehtoja on viisi: kana-,liha-, kasvis-, kala- ja tumma liha -annosfondi.