Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Marraskuun pimeät illat kaipaavat vastapainoksi hemmottelua. Pikkujoulut ovat ihana syy koota ystävät yhteen. Ilahduta ystävät kauniilla makupaloilla ja kaada laseihin kuplivaa. Näissä helpoissa resepteissä on ripaus luksusta ja juhlan tuntua!

Kerro meille mikä näistä resepteistä on sinun suosikkisi juhlakauden pöytään. Voit voittaa upean Knorr-tuotepaketin!
 

Tässä kolme juhlapöydän suupalaa. Äänestä herkullisinta pikkujoulujen reseptiä!

 

Punajuuri-vuohenjuustosalaattikupit ja siemennäkkäri - katso resepti

Kananmuna-hyytelöpurkit - katso resepti

 

Ankkaterriini amuse bouche - katso resepti
 

ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT.

Kiitos kaikille osallistujille - voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistu myös arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 3 kpl Knorr-tuotepaketteja (arvo 30 e / palkinto). Osallistumisaika päättyy 3.12.2017. 

Lue arvonnan säännöt

Aidon liemen makua juhlakauden herkkuihin

Tiivistetyt,  korkealaatuiset Knorr® Fond ”du Chef”-fondit antavat ruoalle täyteläisen maun. Fondit on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Makuvaihtoehtoja on viisi: kana-,liha-, kasvis-, kala- ja tumma liha -annosfondi.

Kaupallinen yhteistyö

Tämä rustiikkinen amuse bouche on yhdistelmä ranskalaisia maalaismakuja. Ankankoipipalat portviinillä maustetussa hyytelössä rapean maalaisleivän kanssa ovat mieleenpainuva herkku tunnelmallisessa juhlapöydässä.

Valmistusaika: 45 minuuttia +hyydyttäminen
Annoksia: 36 kpl


4 liivatelehteä
3 ½ dl vettä 
1 Knorr ”Fond du Chef” kanaliemi -annosfondi
½ tl suolaa
½ dl portviiniä
1 punasipuli
tuoretta timjamia
1 ankankoipi confit -säilyke (kaksi koipea)
vaaleaa maalaisleipää
oliiviöljyä 
1 iso valkosipulinkynsi
karpalohilloa
200 g karpaloita (tuoreita tai pakasteesta)

Lisäksi
n. 15 cm x 25 cm kokoinen vuoka

  1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Keitä vesi ja liuota joukkoon annosfondi. Lisää joukkoon suola ja portviini. Anna kiehahtaa. Liuota joukkoon liivatelehdet ja jätä liemi kattilaan jäähtymään.
  2. Leikkaa punasipuli kuutioiksi ja hienonna noin 1 dl timjamia. Nosta ankankoivet purkista ja poista nahka sekä rasvakerros. Poista luut ja hienonna liha rouheiksi paloiksi. Sekoita sipuli, timjami ja lihapalat kulhossa. 
  3. Vuoraa vuoka (15 x 25 cm) muovikelmulla tasaisesti ja kaada seos vuokaan. Kaada päälle kädenlämpöinen liemi niin, että ankkaseos juuri ja juuri peittyy liemeen. Ripottele päälle timjamin lehtiä. Laita jääkaappiin jähmettymään yön yli tai vähintään 8 tunniksi.
  4. Leikkaa leipä paloiksi. Kuumenna pannulla oliiviöljyä ja lisää valkosipulinkynsi. Paahda leivät pannulla kullanruskeiksi ja rapeiksi. 
  5. Leikkaa jähmettynyt terriini paloiksi ja aseta jäähtyneiden leipäpalojen päälle. Tiputa päälle nokare karpalohilloa. Koristele karpaloilla ja timjamilla. 
     

Tiivistetyt, korkealaatuiset Knorr® Fond ”du Chef”-fondit antavat ruoalle täyteläisen maun. Fondit on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Makuvaihtoehtoja on viisi: kana-,liha-, kasvis-, kala- ja tumma liha -annosfondi.