Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Juhlakausi lähestyy ja pikkujoulut ovat ihana syy koota ystävät yhteen! Kerro, miksi haluaisit tarjota upean illan ruoan parissa ystävillesi. Voit voittaa pikkujouluillan ja huippukokin herkullisen menun sinulle ja viidelle ystävällesi.

Vaihtelevat talvisäät ja pimeät illat kaipaavat vastapainoksi hemmottelua ja juhlantuntua. Olipa illan ohjelmassa rento glögihetki tai illallinen pitkän kaavan mukaan, tärkeintä on yhdessä olo - naurua säästelemättä!

Kerro, miksi sinun kaveriporukkasi tulisi voittaa yhteiset pikkujoulut. Voit voittaa unohtumattoman juhlaillallisen marraskuussa sinulle ja viidelle ystävällesi.

Täytä alla olevaan lomakkeeseen vastauksesi ja yhteystietosi, ja klikkaa lopuksi ”Lähetä”. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken Helsingissä torstaina 16.11. järjestettävän kuuden henkilön illallisen, jonka kokkaa huippukokki Teresa Välimäki.

ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue arvonnan säännöt ja lisää palkinnosta täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Aidon liemen makua juhlakauden herkkuihin

Tiivistetyt, korkealaatuiset Knorr® Fond ”du Chef”-fondit antavat ruoalle täyteläisen maun. Fondit on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Makuvaihtoehtoja on viisi: kana-,liha-, kasvis-, kala- ja tumma liha -annosfondi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla