Kalastajan vaimo -bloggaaja Johanna viihtyy ulkona Sherpan villasekoiteneuleessa ja Fjällrävenin parkatakissa.
Kalastajan vaimo -bloggaaja Johanna viihtyy ulkona Sherpan villasekoiteneuleessa ja Fjällrävenin parkatakissa.

Jos hikoilit taas lenkillä, pukeuduit ehkä väärin. Testaa tietosi ja osallistu 200 euron Partioaitan lahjakortin arvontaan.


Tuntuu, että ulkoiluvaatteiden valinta epäonnistuu aina: tulee joko kylmä tai hiki.

”Tämä on yleinen ongelma, mutta siihen on onneksi myös helppo ratkaisu eli kerrospukeutuminen”, kertoo Hanna-Mari Anttonen retkeily-, ulkoilu- ja vapaa-ajan tuotteita myyvästä Partioaitasta. 

Ulkoiluvaatteisiin kannattaa panostaa, ja niihin kuuluvat niin alusvaatteet, aluskerrasto, välikerros kuin takkikin. Aluskerroksen vaatteet siirtävät kosteutta, välikerros lämmittää ja päällikerros suojaa sääolosuhteilta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Oman täydellisen ulkoiluvaatearsenaalin voi rakentaa vähitellen suosikkilajeihinsa sopivaksi, ja ennen ostoksille lähtöä kannattaa käydä vaatekaappi läpi. Ehkä siellä on jo sellaisia ulkoiluvaatetuksen kulmakiviä, joiden ympärille voi hankkia täydennyksiä”, Anttonen sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Villa, etenkin merinovilla, on kerrospukeutumisen supersankari. Se siirtää kosteutta, hengittää, viilentää ja lämmittää – eikä kutita. Puuvillaa sen sijaan kannattaa välttää, sillä se kostuu nopeasti ja kuivuu hitaasti.

Testaa tietosi villasta, ja voit voittaa 200 euron arvoisen Partioaitan lahjakortin. Arvonta on päättynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla