Omaa aikaa juuri siellä ja silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Tervetuloa rentoutumaan, inspiroitumaan ja viettämään laatuaikaa suosikkilehtiesi parissa! Uudistunut Digilehdet-palvelu kokoaa yhteen kaikki Sanoman rakastetut aikakauslehdet.

Lehtien tuoreimpien numeroiden lisäksi löydät palvelusta myös kattavat arkistot, joista voit selata aiemmin ilmestyneitä numeroita usean vuoden ajalta – luettava ei varmasti lopu kesken!

Digilehdet-palvelussa vinkit, reseptit ja tarinat kulkevat aina helposti mukanasi, laitteesta riippumatta. Uudistuneesta palvelusta löytyy nyt myös offline-ominaisuus, jonka avulla voit nauttia lehtesi myös verkkoyhteyksien ulkopuolella – vaikkapa lentokoneessa tai mökkilaiturin nokassa.

Digilehdet-palvelu on Sanoman aikakauslehtitilaajien asiakasetu. Digilehdet-palveluun kirjaudutaan Sanoma-tilin avulla ja lähetämme sinulle palvelun käyttöohjeet sähköpostitse heti lehtitilauksesi alussa. Pääset tutustumaan Digilehdet-palvelun koko sisältöön tilaamalla vähintään yhden Sanoman aikakauslehden kotiisi. Kahden viikon tutustumisjakson jälkeen voit maksutta lukea tilaamasi lehden lisäksi toista vapaavalintaista digilehteä ja sen koko arkistoa. Saat jatkuvan tilaajan etuna kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot käyttöösi jatkaessasi tilaustasi myös tarjousjakson jälkeen. Ota siis tilauksestasi kaikki irti ja nauti monipuolisesta tarjonnastamme! Sanoman lehtien parissa viihdyt taatusti!
 

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule KK:ta, tilaa se täältä

Ellei sinulle vielä tule Suuri Käsityö -lehteä, tilaa se täältä

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

Ria Hafren
Seuraa 
Liittynyt17.8.2015

Tilaajana voit nyt lukea Sanoman aikakauslehtiä maksutta

OK. Hieno etu! MUTTA: Olen rekisteröitynyt Sanoma.fi:hin Käyttäjätunnuksella riahafren10@gmail.com . Sähköpostiviestissä oli vanha sähköpostiosoitteeni. Miten voin kirjautua digilehti-palveluun?? Pyydän nöyrimmäisesti :0) teitä vastaamaan sähköpostiini: riahafren10@gmail.com . Halauksin mökiltä. Ria
Lue kommentti
Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Tilaajana voit nyt lukea Sanoman aikakauslehtiä maksutta

Ria Hafren kirjoitti: OK. Hieno etu! MUTTA: Olen rekisteröitynyt Sanoma.fi:hin Käyttäjätunnuksella riahafren10@gmail.com . Sähköpostiviestissä oli vanha sähköpostiosoitteeni. Miten voin kirjautua digilehti-palveluun?? Pyydän nöyrimmäisesti :0) teitä vastaamaan sähköpostiini: riahafren10@gmail.com . Halauksin mökiltä. Ria Hei Ria, kiitos viestistäsi ja pahoittelen, että et ole päässyt kirjautumaan digilehtipalveluun. Välitin viestisi digilehtien tukeen ja pyysin, että he ottavat sinuun yhteyttä.
Lue kommentti

Tuoksut auttavat rakentamaan kodin tunnelmaa. Aamuun sopii energisoiva ja iltaan rentouttava tuoksu.

Sopisiko teille sitruunan, vaniljan vai pionin tuoksu? Ota oman asunnon tyylin mukaiset tuoksut osaksi sisustusta. Tuoksut vaikuttavat tunteisiin: hyvä tuoksu voi saada paremmalle mielelle. Tuoksujen avulla teet kodista vaivihkaa vielä viihtyisämmän.

Keväällä kodin tuoksu saa innostaa aisteja, inspiroida ja viedä iloisiin tunnelmiin. Aamuun sopii energisoiva sitruunan tuoksu ja iltaan rentouttava vaniljan tuoksu. Esimerkiksi kylpyhetkeen spa-tunnelmaa luo tuoksukynttilä kylpyhuoneessa.

Kevätkodin viime silauksen voi tehdä tuoksuilla myös viikkosiivouksen päätteeksi ja korostaa vaikkapa puhtaan pyykin raikkautta. Jos haluaa lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, imurin pölypussiin sujautettu tuoksupussi raikastaa asunnon. Tuoksut tuovat arkeen pientä luksusta ja myös viimeistelevät kodin juhlaa varten.

Arvonta on päättynyt.Kirsikka ja pioni

 

Elämä on ihanaa, varsinkin sinun elämäsi! Vaikka sataisi kuin saavista kaatamalla, et ymmärrä, miksi muut masistelevat turhista ympärilläsi. Sinulla on laaja ystäväpiiri. Olet myös aika flirtti ja nautit huomiosta. Sinulle sopii Glade Luscious Cherry & Peony, joka yhdistää herkulliset kukkien ja marjojen tuoksut.


Vanilja

 

Olet lempeä ja myötätuntoinen ihminen, ja huolehdit muiden hyvinvoinnista yhtä paljon kuin omastasi. Hoivaviettisi vuoksi sinulla on ehkä lemmikki. Kodikkuus on sinulle tärkeää, ja olet sisustanut kotisi vaaleilla väreillä tai pastelleilla. Sinulle sopii Glade Sheer Vanilla Blossom, jonka pehmeä vaniljan tuoksu rentouttaa.


Sitruuna

 

Pirskahteleva luonteesi ja vauhdikkuutesi saavat rauhallisemman pään pyörälle. Olet oikea tehopakkaus, etkä jää pohtimaan turhia. Reipas elämäntyyli näkyy myös kotonasi. Sinulle sopii Glade Fresh Lemon, raikkaan energinen sitrustuoksu.


Zen

 

Olet oman elämäsi Dalai Lama. Arvostat mielenrauhaa ja rentoutumista, ja meditaatio saattaa olla sinulle tuttua. Haluat, että kotisi on häiriötön rauhan tyyssija. Sinulle sopii Glade Relaxing Zen, joka on valkoisten kukkien ja mehukkaiden hedelmien hienostunut tuoksuyhdistelmä.


Mitä harrastat?


Millaista musiikkia kuuntelet?


Miten vietät perjantai-iltaa?


Minne matkustaisit mieluiten?


Mikä kuvista vetoaa sinuun?


Minkä lajityypin elokuvan katsoisit?

Tunne Glade-tuoksu

Glade-tuotteet sopivat kodin jokaiseen huoneeseen – raikastamaan ja luomaan tunnelmaa. Valittavissa on aerosoleja, ilmanraikastimia, hyytelöitä, tuoksukynttilöitä ja sähköisiä raikastimia. Myös tuotteiden ulkonäköön on kiinnitetty huomiota; valikoimissa on entistä modernimpia, suomalaiseen sisustusmakuun sopivia raikastimia ja mietoja tuoksuja. Tutustu Glade-tuotteisiin.