Omaa aikaa juuri siellä ja silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Tervetuloa rentoutumaan, inspiroitumaan ja viettämään laatuaikaa suosikkilehtiesi parissa! Uudistunut Digilehdet-palvelu kokoaa yhteen kaikki Sanoman rakastetut aikakauslehdet.

Lehtien tuoreimpien numeroiden lisäksi löydät palvelusta myös kattavat arkistot, joista voit selata aiemmin ilmestyneitä numeroita usean vuoden ajalta – luettava ei varmasti lopu kesken!

Digilehdet-palvelussa vinkit, reseptit ja tarinat kulkevat aina helposti mukanasi, laitteesta riippumatta. Uudistuneesta palvelusta löytyy nyt myös offline-ominaisuus, jonka avulla voit nauttia lehtesi myös verkkoyhteyksien ulkopuolella – vaikkapa lentokoneessa tai mökkilaiturin nokassa.

Digilehdet-palvelu on Sanoman aikakauslehtitilaajien asiakasetu. Digilehdet-palveluun kirjaudutaan Sanoma-tilin avulla ja lähetämme sinulle palvelun käyttöohjeet sähköpostitse heti lehtitilauksesi alussa. Pääset tutustumaan Digilehdet-palvelun koko sisältöön tilaamalla vähintään yhden Sanoman aikakauslehden kotiisi. Kahden viikon tutustumisjakson jälkeen voit maksutta lukea tilaamasi lehden lisäksi toista vapaavalintaista digilehteä ja sen koko arkistoa. Saat jatkuvan tilaajan etuna kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot käyttöösi jatkaessasi tilaustasi myös tarjousjakson jälkeen. Ota siis tilauksestasi kaikki irti ja nauti monipuolisesta tarjonnastamme! Sanoman lehtien parissa viihdyt taatusti!
 

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule KK:ta, tilaa se täältä

Ellei sinulle vielä tule Suuri Käsityö -lehteä, tilaa se täältä

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

Ria Hafren
Seuraa 
Liittynyt17.8.2015

Tilaajana voit nyt lukea Sanoman aikakauslehtiä maksutta

OK. Hieno etu! MUTTA: Olen rekisteröitynyt Sanoma.fi:hin Käyttäjätunnuksella riahafren10@gmail.com . Sähköpostiviestissä oli vanha sähköpostiosoitteeni. Miten voin kirjautua digilehti-palveluun?? Pyydän nöyrimmäisesti :0) teitä vastaamaan sähköpostiini: riahafren10@gmail.com . Halauksin mökiltä. Ria
Lue kommentti
Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Tilaajana voit nyt lukea Sanoman aikakauslehtiä maksutta

Ria Hafren kirjoitti: OK. Hieno etu! MUTTA: Olen rekisteröitynyt Sanoma.fi:hin Käyttäjätunnuksella riahafren10@gmail.com . Sähköpostiviestissä oli vanha sähköpostiosoitteeni. Miten voin kirjautua digilehti-palveluun?? Pyydän nöyrimmäisesti :0) teitä vastaamaan sähköpostiini: riahafren10@gmail.com . Halauksin mökiltä. Ria Hei Ria, kiitos viestistäsi ja pahoittelen, että et ole päässyt kirjautumaan digilehtipalveluun. Välitin viestisi digilehtien tukeen ja pyysin, että he ottavat sinuun yhteyttä.
Lue kommentti

Tuoksut auttavat rakentamaan kodin tunnelmaa. Aamuun sopii energisoiva ja iltaan rentouttava tuoksu.

Arvonta on päättynyt.

Sopisiko teille sitruunan, vaniljan vai pionin tuoksu? Ota oman asunnon tyylin mukaiset tuoksut osaksi sisustusta. Tuoksut vaikuttavat tunteisiin: hyvä tuoksu voi saada paremmalle mielelle. Tuoksujen avulla teet kodista vaivihkaa vielä viihtyisämmän.

Keväällä kodin tuoksu saa innostaa aisteja, inspiroida ja viedä iloisiin tunnelmiin. Aamuun sopii energisoiva sitruunan tuoksu ja iltaan rentouttava vaniljan tuoksu. Esimerkiksi kylpyhetkeen spa-tunnelmaa luo tuoksukynttilä kylpyhuoneessa.

Kevätkodin viime silauksen voi tehdä tuoksuilla myös viikkosiivouksen päätteeksi ja korostaa vaikkapa puhtaan pyykin raikkautta. Jos haluaa lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, imurin pölypussiin sujautettu tuoksupussi raikastaa asunnon. Tuoksut tuovat arkeen pientä luksusta ja myös viimeistelevät kodin juhlaa varten.

Arvonta on päättynyt.

Tunne Glade-tuoksu

Glade-tuotteet sopivat kodin jokaiseen huoneeseen – raikastamaan ja luomaan tunnelmaa. Valittavissa on aerosoleja, ilmanraikastimia, hyytelöitä, tuoksukynttilöitä ja sähköisiä raikastimia. Myös tuotteiden ulkonäköön on kiinnitetty huomiota; valikoimissa on entistä modernimpia, suomalaiseen sisustusmakuun sopivia raikastimia ja mietoja tuoksuja. Tutustu Glade-tuotteisiin.

Kaupallinen yhteistyö