Omaa aikaa juuri siellä ja silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Tervetuloa rentoutumaan, inspiroitumaan ja viettämään laatuaikaa suosikkilehtiesi parissa! Uudistunut Digilehdet-palvelu kokoaa yhteen kaikki Sanoman rakastetut aikakauslehdet.

Lehtien tuoreimpien numeroiden lisäksi löydät palvelusta myös kattavat arkistot, joista voit selata aiemmin ilmestyneitä numeroita usean vuoden ajalta – luettava ei varmasti lopu kesken!

Digilehdet-palvelussa vinkit, reseptit ja tarinat kulkevat aina helposti mukanasi, laitteesta riippumatta. Uudistuneesta palvelusta löytyy nyt myös offline-ominaisuus, jonka avulla voit nauttia lehtesi myös verkkoyhteyksien ulkopuolella – vaikkapa lentokoneessa tai mökkilaiturin nokassa.

Digilehdet-palvelu on Sanoman aikakauslehtitilaajien asiakasetu. Digilehdet-palveluun kirjaudutaan Sanoma-tilin avulla ja lähetämme sinulle palvelun käyttöohjeet sähköpostitse heti lehtitilauksesi alussa. Pääset tutustumaan Digilehdet-palvelun koko sisältöön tilaamalla vähintään yhden Sanoman aikakauslehden kotiisi. Kahden viikon tutustumisjakson jälkeen voit maksutta lukea tilaamasi lehden lisäksi toista vapaavalintaista digilehteä ja sen koko arkistoa. Saat jatkuvan tilaajan etuna kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot käyttöösi jatkaessasi tilaustasi myös tarjousjakson jälkeen. Ota siis tilauksestasi kaikki irti ja nauti monipuolisesta tarjonnastamme! Sanoman lehtien parissa viihdyt taatusti!
 

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule KK:ta, tilaa se täältä

Ellei sinulle vielä tule Suuri Käsityö -lehteä, tilaa se täältä

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

Ria Hafren
Seuraa 
Liittynyt17.8.2015

Tilaajana voit nyt lukea Sanoman aikakauslehtiä maksutta

OK. Hieno etu! MUTTA: Olen rekisteröitynyt Sanoma.fi:hin Käyttäjätunnuksella riahafren10@gmail.com . Sähköpostiviestissä oli vanha sähköpostiosoitteeni. Miten voin kirjautua digilehti-palveluun?? Pyydän nöyrimmäisesti :0) teitä vastaamaan sähköpostiini: riahafren10@gmail.com . Halauksin mökiltä. Ria
Lue kommentti
Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Tilaajana voit nyt lukea Sanoman aikakauslehtiä maksutta

Ria Hafren kirjoitti: OK. Hieno etu! MUTTA: Olen rekisteröitynyt Sanoma.fi:hin Käyttäjätunnuksella riahafren10@gmail.com . Sähköpostiviestissä oli vanha sähköpostiosoitteeni. Miten voin kirjautua digilehti-palveluun?? Pyydän nöyrimmäisesti :0) teitä vastaamaan sähköpostiini: riahafren10@gmail.com . Halauksin mökiltä. Ria Hei Ria, kiitos viestistäsi ja pahoittelen, että et ole päässyt kirjautumaan digilehtipalveluun. Välitin viestisi digilehtien tukeen ja pyysin, että he ottavat sinuun yhteyttä.
Lue kommentti

P&G tukee tulevaisuuden olympia­urheilijoita ja välittää nyt kiitokset suomalaisten tärkeimmille tukijoille – äideille ja isille!

Kaikista meistä ei tullut huippu-urheilijoita, mutta vanhempiemme silmissä olimme aina voittajia! Lue suomalaisten kiitostarinoita alta. Kampanjan kaikki tarinat löytyvät täältä, jonne voit myös lisätä omat kiitoksesi.

Suunnistukisoja ympäri Suomen

Ollessamme pieniä isä kuskasi meitä ympäri Suomea suunnistuskisoissa. Palelimme teltoissa ja lähtöviivoilla, rämmimme majoitusalueiden mudassa ja suo-ojissa rastien välillä. Menestystä ei tullut mutta metrilakut kisojen jälkeen lämmittivät mieltä! Kiitos isä (ja äiti, joka urheasti taputti maalissa).

Koukussa urheiluun

Kiitos kun jaksoitte aina viedä treeneihin, niin saitte lapset kaikki jäämään koukkuun urheiluun ja jatkamaan terveellisiä elämäntapoja! T. Plop

Motocrossaava tyttö

Isäni jalanjäljissä ja vauhti veressä 3- vuotiaasta lähtien. Ei meitä montaa tyttöä ollut poikien maailmassa. Kiitos iskä T. Pia

Suksihuoltoa satoja tunteja

Siellä ne viimeiset pokaalit pölyttyy kellarissa, mutta oli aika joilloin niitä kerättiin Isän kanssa yhdessä. Kiitos Isä, kun laitoit suksiani satoja tunteja autotalissa ja kuljetit ympäri Suomea hiihtokisoihin ja leireille. Olet tehnyt paljon monen nuoren hiihtolupauksen eteen töitä valmentaja T. Elina

Leipojaäiti

Kiitos äiti, kun leivoit aina salibandypeleihimme kahvioon myytävää ja tulit pitämään kahviota peleihin. Ja kiitos, kun maksoit kalliit kausimaksut puolestani ja jaksoit kuljettaa harjoituksiin, jotka loppuivat vasta yöllä. T. Kamunen

Syysmyrskyissä kentän laidalla

Kiitos teille mutsi ja faija, että ootte antaneet mun ja broidin harrastaa fudista koko lapusuuden ja nuoruuden. Kiitos kun roudasitte meitä treeneihin ja peleihin auton pakoputki punaisena meitä lennossa kyytiin vaihtaen. Siellä syysmyrskyissä ootte olleet kentän laidalla meitä kannustamassa lähes aina. T. Allu

Voittajaolo

Kiitos isälle hyvästä suksien voitelusta! En ollut lapsena kaikkein nopein ja notkein urheilussa, mutta hiihdossa pärjäsin, kun oli hyvin voidellut sukset säällä kuin säällä. Toisilla oli puoli metriä lunta suksenpohjissa tai sitten julmetusti lipsuvat sukset. Kerrankin tuli itselle voittajaolo. Nimim. Havuja perkele

Menestynyt yleisurheilja

Kiitos äiti ja isä siitä että toitte minut Keniasta malarian keskeltä Suomeen. Kiitos myös siitä, että olette antaneet mahdollisuuden urheilla. Kiitos kun veitte minut 5-vuotiaana juoksemaan 40m, vaikka jäin matkalle silittämään koiraa. T. Moninkertainen SM-mitalisti yleisurheilussa.

Kimppakyydit toimivat

Harrastin koko lapsuuteni ja nuoruuteni useita eri lajeja ja harkkoja oli monta kertaa viikossa. Kiitos lukuisista kimppakyydeistä äiti, iskä sekä ystävien vanhemmat Seku, Joke, Mirkku ja Veltsu! Olen nyt itse kyyditsijän roolissa. Haluan tarjota saman mahdollisuuden lapsilleni harrastaa. T. Anne-Elina

 

P&G tukee tulevaisuuden olympiaurheilijoita ja välittää nyt yhdessä Kodin Kuvalehden ja Radio Suomipopin kanssa kiitokset suomalaisten tärkeimmille tukijoille - äideille ja isille! Kaikista meistä ei tullut huippu-urheilijoita, mutta vanhempiemme silmissä olemme aina voittajia!

Lue lisää tarinoita ja jaa oma kiitoksesi täällä!

Parhaat muistot palkitaan Oral B -hammasharjalla! Tarinoita tullaan julkaisemaan helmikuussa kodinkuvalehti.fi:ssä ja Radio Suomipopin sivuilla.