Kaupallinen yhteistyö

Nämä ehdot koskevat Kiehun kesäkeittiössä ‑arvonnan Finlaysonin tuotepalkintojen arvontaa, jonka Valio järjestää. Voidakseen osallistua arvontaan osallistujan tulee asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

  • Arvonta on käynnissä 30.6. – 30.7.2016.
  • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kysymykseen ja jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.
  • Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl Finlayson‑tuotepaketteja.
  • Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  • Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
  • Arvonnan järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Valio ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.
  • Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.
  • Valion tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Suositun Nelliina –blogin Niina päätti kehittää maailman parhaan omenapiirakan. Kolmen eri version ja koemaistelun jälkeen, löytyi juuri se oikea resepti.

Bloggaaja Niina Tapojärvi on vuosien varrella hionut erilaisia leivontareseptejä, ja tällä kertaa hän päätti kokeilla miten omenapiirakasta saisi vieläkin herkullisemman. Niina lisäsi omenoiden lisäksi täytteeseen hapatettua kermaa, ja löysi juuri oikean yhdistelmän hapatanta ja makeaa.

Helposti syntyvä omenapiirakka sopii hyvin yhteisiin herkutteluhetkiin talvi-iltana.

”Omaan aika vahvan ystävien hemmottelugeenin, eli haluan aina ilahduttaa vieraitamme safkalla ja leipomuksilla mahdollisuuksien mukaan”, Niina sanoo.

Kokeile helppoa reseptiä!
 

Luonnollisista ja tuoreista raaka-aineista syntyy se parhaimman makuinen ruoka. Uutuustuote Arla Lempi Hapatettu kerma valmistetaan suomalaisesta kermasta hapattamalla, täysin ilman lisäaineita. Hapate tuo kermaan kivaa pirskahtelevaa hapokkuutta, joka korostaa entisestään leivonnaisten ja ruoka-annosten makuja. Se sopiikin monipuolisesti sekä suolaiseen että makeaan kokkaamiseen. Kokeile hapatettua kermaa sellaisenaan tai vaahdotettuna esimerkiksi kastikkeisiin, keittoihin ja erilaisiin jälkiruokiin. Lue lisää