Ruususuu ja Huvikumpu -blogia pitävän Anni Lehdon mustikkakakusta tuli hitti sosiaalisessa mediassa. Mikä reseptissä on poikkeuksellista? Kokeile!

Pohja:

400 g digestive

150 g voita

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

1 tl kanelia

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täyte:

2½ dl vaniljakastiketta

200 g tuorejuustoa

400 g maustamatonta jogurttia

200 g valkosuklaalevy

4 dl mustikoita

10 liivatelehteä

koristelu: 

2½ dl vaniljakastiketta

mustikoita

Murskaa keksit ja lisää sulatettu voi ja kaneli.

Painele keksimurska 24cm irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljakastike ja sekoita toisessa kulhossa tuorejuusto, jogurtti ja murskattu valkosuklaalevy.

Soseuta mustikat ja ota siitä sivuun 1 dl. Lisää 3 dl mustikkasosetta tuorejuustoseokseen.

Liota liivatteet ensin kylmässä vedessä. Kiehauta 1dl mustikkasosetta ja lisää liotetut liivatelehdet joukkoon.

Kaada mustikkaliivate seos varovasti tuorejuustoseokseen.

Lisää lopuksi vaahdotettu vaniljakastike nostellen seokseen. Anna kakun hyytyä jääkaapissa ja koristele vaahdotetulla vaniljakastikkeella & mustikoilla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla