
Juhlien parhaat drinkit syntyvät raikkaista aineksista, alkoholilla tai ilman. Marjat, hedelmät ja yrtit ovat nyt pop! Drinkkien valmistaminen ei ole vakavaa puuhaa - kotioloissa juoman voi tehdä vaikka jälkiruokamaljaan.
Drinkkimestarin niksit
-
Mittaa aineet tarkasti, älä lorauttele alkoholia. Mittalasi on kotibaarin ensihankinta. Baarimitat ovat 2 cl ja 4 cl.
-
Toinen hankinta on ravistin. Kotioloissa kannellinen purkkikin käy.
-
Rakenna juoma suoraan lasiin, sekoita tai ravista.
-
Sokerisiirapin valmistat helposti. Mittaa 21/2 dl hienoa sokeria kattilaan ja lisää joukkoon 1 dl vettä. Liuota sokeri ja jäähdytä.
-
Säilytä siirappia suljetussa pullossa, viileässä.
-
Käytä tuoreita hedelmiä, yrttejä ja marjoja. Perussääntö on myös käyttää mehuja, kuohuviiniä ja vastaavia juomia viilennettyinä, silloin tarvitset vähemmän jäitäkin.
-
Valmista koristeet etukäteen.
-
Muista tehdä jäitä etukäteen riittävästi.