Juhlien parhaat drinkit syntyvät raikkaista aineksista, alkoholilla tai ilman. Marjat, hedelmät ja yrtit ovat nyt pop! Drinkkien valmistaminen ei ole vakavaa puuhaa - kotioloissa juoman voi tehdä vaikka jälkiruokamaljaan.

Drinkkimestarin niksit

  • Mittaa aineet tarkasti, älä lorauttele alkoholia. Mittalasi on kotibaarin ensihankinta. Baarimitat ovat 2 cl ja 4 cl.

  • Toinen hankinta on ravistin. Kotioloissa kannellinen purkkikin käy.

  • Rakenna juoma suoraan lasiin, sekoita tai ravista.

  • Sokerisiirapin valmistat helposti. Mittaa 21/2 dl hienoa sokeria kattilaan ja lisää joukkoon 1 dl vettä. Liuota sokeri ja jäähdytä.

  • Säilytä siirappia suljetussa pullossa, viileässä.

  • Käytä tuoreita hedelmiä, yrttejä ja marjoja. Perussääntö on myös käyttää mehuja, kuohuviiniä ja vastaavia juomia viilennettyinä, silloin tarvitset vähemmän jäitäkin.

  • Valmista koristeet etukäteen.

  • Muista tehdä jäitä etukäteen riittävästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla