Kanelille ja sokerille on sen seitsemän vaihtoehtoa korvapuustin täytteenä. Kokeile vaikka karkkimurskaa.

Kanelilta ja kardemummalta maistuva korvapuusti jättää tuskin ketään kylmäksi. Yksi haluaa pullansa vähän raa'an kosteana, toinen kuivan kypsänä ja kolmas jotain siltä väliltä. Makuasioista ei voi kiistellä.

Jos klassikkopuustit on kuitenkin testattu riittävän monta kertaa, innostutko näistä herkullisista ideoista?

  1. Levitä taikinalevylle voin päälle fariini- ja vaniljasokeria kanelin kanssa.
  2. Nypi marsipaanista tai mantelimassasta pieniä paloja voin, kanelin ja sokerin päälle.
  3. Ripottele voin, kanelin ja sokerin päälle mantelijauhoja tai pähkinärouhetta.
  4. Levitä voin päälle hilloa tai appelsiinimarmeladia.
  5. Ripottele voin, kanelin ja sokerin päälle raastettua suklaata tai pieniä suklaapaloja.
  6. Kodin Kuvalehden ohjeilla syntyvät jopa vaniljaiset karkkipuustit.
  7. Appelsiinipuustit syntyvät käyttämällä taikinan nesteenä maidon sijasta appelsiinimehua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla