Jauhelihako tylsää? Ei varmasti. Menestyksen salaisuus on kunnon mausteissa ja ruskituksessa.

Ystävysty jauhelihan kanssa. Nämä viisi vinkkiä auttavat.

1. Kaikki käy.

Voit valita ruokiin suosikkijauhelihaasi: nautaa, sika-nautaa, karitsaa, broileria tai kalkkunaa.

2. Jos on aikaa.

Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kokkaamista, niin se ruskistuu paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. Iso pannu.

Ruskista jauheliha isoimmassa paistinpannussasi. Näin lihalla on reilusti tilaa ruskistua, eikä se ala kiehua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Nyt malttia.

Sekoita ruskistettavaa jauhelihaa niin harvoin kuin suinkin maltat. Pinnasta tulee rapeampi.

5. Reilusti suolaa.

Jauheliha kannattaa maustaa ronskisti, ettei maku jää pliisuksi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla