Pekoni antaa lasagnelle täyteläisen maun.

Ruskista jauheliha ja paloiteltu pekoni pannulla. Lisää pastakastike. Kokoa lasagne levittämällä jauhelihakastiketta ja juustokastiketta vuoronperään lasagnelevykerrosten väliin, niin että päällimmäiseksi kerrokseksi jää juustokastiketta.

Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia, kunnes lasagnelevyt ovat pehmenneet. Anna vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Vinkki! Voit käyttää makusi mukaan myös muita valmiita pastakastikkeita.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
6
Vaikeustaso:
Helppo

Resepti

12
kpl
lasagnelevyä
400
g
paistijauhelihaa
50
g
pekonia
1
prk
valmista tomaatti-sipuli pastakastiketta
2
kpl
valmista valkokastikeainespussia
2
dl
emmental-juustoraastetta
Sisältö jatkuu mainoksen alla