8 leipää

½ keltainen kesäkurpitsa
½ vihreä kesäkurpitsa
1 sitruunan mehu
1 prk (noin 150 g) pehmeää vuohenjuustoa
8 viipaletta maalaisleipää
oliiviöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria

---

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi. Sekoita sitruunamehu vuohenjuustoon. Levitä juustoa leipäviipaleille. Asettele kesäkurpitsaviipaleita leipien päälle. Voitele pinta kevyesti oliiviöljyllä. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Paista leipiä  225 asteessa uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, kunnes pinta on paahtunut kauniisti.

Teksti Tiina Rinkinen, kuva Pia Inberg

Sisältö jatkuu mainoksen alla