Olen ruuhkavuotias, ja tämä on rakkaudentunnustukseni.

Aamulla kinastelen vaatteista ja meikkaan liikennevaloissa. Teen työtä, joka pitää aivoni kierroksilla. Töiden jälkeen kokkaan pikaruokaa viidelle, vien synttäreille, täytän lupalappuja, etsin varasukkia, annan halin ja liimaan laastarin. Vien yhden lapsen uimaan, toisen jumppaan ja itseni kauppaan. Soitan äidille, levitän pyykit, lastaan tiskikoneen, tuijotan sohvalla kokkiohjelmaa.

Juoksulenkin tekisin, jos vuorokaudessa olisi tunti lisää. (Tai kolme tuntia, koska ensin lukisin vähän.)

Illalla nukuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Onneksi en ole yksin. Tämä litania on rakkaudentunnustus sille toiselle, joka yhtä lailla kuskaa, ruokkii ja paikkaa työpäivänsä aukkoja iltamyöhällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sanon sen tässä, koska keskustelumme katkeavat useimmiten siihen, että taapero kippaa lautasen tai kiipeää selkään. Yleensä repliikkimme ovat aikatauluehdotuksia ja tilannekatsauksia eivätkä lemmenlurituksia.

Toimimme kuin parhaat työkaverit: käyttäydymme asiallisesti, täydennämme toistemme puutteet ja vaihdamme vastuuvuoroja läpsystä. Lemmentyö on se, että kömpii lauantaiaamuna ensimmäisenä ylös. Kahvipannun pulputus on serenadeista kaunein.

Koska ymmärrät sen, tykkään susta niin, että halkeen.

Toinen ruuhkavuotias, osaatko sinä katsoa kotona "työkaveria" sillä silmällä? Miten osoitat rakkautta? Kerro ajatuksesi alla kommenttina, kiitos!

Lue lisää:

 Rakkaus on tahdon asia

Terveen parisuhteen 10 tärkeintä asiaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla