Joskus pitsassa tärkeintä ei ole maku vaan se, kenen kanssa sitä nautit.

En ymmärrä, miksi ostereita pidetään rakkausruokana. Osteri näyttää avaruusolennolta, maistuu happamalta ja tuntuu niljakkaalta. Nielaisun jälkeen olo on enemmän pahoinvoiva kuin lemmekäs.

Minulle rakkausruokaa on lähipubin pitsa. Se ei ole erityisen hyvää (puolisoni tekee parempaa), mutta siinä on muita tärkeitä ominaisuuksia.

Syön sitä nimittäin vain, kun olemme miehen kanssa viettäneet viikonlopun erossa, kumpikin omien vanhempiemme luona. Palattuamme heitämme kassit kotiin, kävelemme lähiravintolaan ja tilaamme Tosimiehen ja Margheritan. Juomme tuopilliset olutta, istumme nurkkapöydässä ja juttelemme. Keskitymme toisiimme, emme tv-uutisiin, laukkujen purkamiseen tai työsähköposteihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se pitsa maistuu rakkaudelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

(Todella hyvän Margherita-pitsan reseptin löydät täältä.)

Mikä on sinun rakkausruokasi? Kerro kommenteissa ja osallistut rakkauskisaan!

Kodin Kuvalehti viettää tällä viikolla rakkausviikkoa. Järjestämme joka päivä uuden rakkausaiheisen kilpailun. 

Jos haluat osallistua kilpailuun, jätä viestiin myös sähköpostitietosi. Vain sähköpostin jättäneihin voittajiin voidaan ottaa yhteyttä.

Viimeistään sunnuntaina KK:n netissä kisoihin osallistuneiden kesken arvotaan kolme rakkauspalkintoa:


- 1 kpl Diesel Loverdose Red Kiss -tuoksu 
- 1 kpl Syke-televisiosarjan 1. kausi (DVD) 
- 1 kpl Viivi ja Wagner: Sian salarakas -sarjakuvakirja

Sissi

PURJO, LANTTU PUNAJUURI

JA KILO PERUNOITA.

PELLILLE VAIN PAISTUMAAN

JA PÄÄLLE HIEMAN VOITA.

PORKKANOITA

VOISI KANSSA

MUKAAN VIELÄ HEITTÄÄ

ETTEI NIITÄ ERIKSENSÄ TARVITSISI KEITTÄÄ.

NÄIN SYNTYY KOKIN PIKARUOKAA

PAISTUVAA JA MAISTUVAA.

TUOKSU TULVII, KOKKI HUOKAA

RUOKARAUHAA  JA RAKKAUTTA KIITOS SUOKAA.

Anne-Maarit

KAUNOTAR&KULKURI SPAGETTI

Ainekset

350g vihreitä tagliatelleja

185 g 1 purkki tonnikalaa tomaattikastikeessa1 rkl rypsiöljyä1 kasvisliemikuutio2 murskattua valkosipulin kynttä4 rkl hienonnettua persiljaa1 rkl oreganoapinnalle: juustoraastetta & ketsuppia

Valmistusohje

Kuumenna iso kattilallinen vettä kiehuvaksi. Lisää rypsiöljy ja kasvisliemikuutio ja tagliatellet. Keitä tagliatelleja kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä eli noin 8 mminuuttia. Valuta ja huuhtele lämpimällä vedellä. Sekoita tonnikala, valkosipulit ja mausteet keskenään sillä aikaa kun tagliatellet kiehuvat. Kaada seos kastikkeeksi tagliatellen päälle ja tarjoa heti. Halutessasi voit ripotella vielä pinnalle mieleistäsi juustoraastetta (sinohomejuusto murusia/ mozzarellaa tai parmesaania esim). Tarjoa ketsupin kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla