KK viettää rakkausviikkoa. Kerro ensirakkaudestasi kommenteissa. Viikon aikana rakkauskisoihin osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. 

Kodin Kuvalehti viettää tällä viikolla rakkausviikkoa. Järjestämme joka päivä uuden rakkausaiheisen kilpailun. 

Kuka oli ensirakkautesi? Kuinka vanha olit, kun lempi leimahti? Mitä tapahtui - tuliko teistä pari, vai jäikö hän kaukaiseksi ihastukseksi?

Kerro kommenteissa!

Jos haluat osallistua kilpailuun, jätä viestiin myös sähköpostitietosi. Vain sähköpostin jättäneihin voittajiin voidaan ottaa yhteyttä.

Viimeistään sunnuntaina KK:n netissä kisoihin osallistuneiden kesken arvotaan kolme rakkauspalkintoa:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

- 1 kpl Diesel Loverdose Red Kiss -tuoksu 
- 1 kpl Syke-televisiosarjan 1. kausi (DVD) 
- 1 kpl Viivi ja Wagner: Sian salarakas -sarjakuvakirja

Riina

Sehän oli tuo minun Ukkelini, joka rinnalla vieläkin kulkee. Pian 19 vuotta siitä kun hän aamuyöllä ensin käveli rivakasti ohi, mutta kääntyi takaisin :).

  • ylös 21
  • alas 17
Kati

Rakastuin palavasti rippikoulukesänäni. Ensirakkauteni oli vuotta vanhempi, pitkätukkainen "pahis" mopopoika, minulle "kultatukka". Vietin kesän naapuripaikkakunnalla kesätöissä ja tutustuin tähän poikaan ja hänen kavereihinsa ja vietimme kaiken mahdollisen ajan yhdessä. Rakastuin ensi silmäyksellä enkä välittänyt varoituksista, aistin myös hänen kiinnostuksensa minuun. Kesä läheni loppuaan ja tiesimme että minun oli palattava suorittamaan ysiluokka kotikuntaani. Viimeisenä iltana lopulta lähennyimme, karkasimme bileistä...vietimme yön yhdessä leikkikentän kiipeilyverkossa ja rengaskeinussa, vaellellen ympäri kylää, paikoissa joissa olimme kesän aikana yhdessä olleet mm. mansikka varkaissa...oi sitä tunnetta. Mustasukkainen kaveri erotti meidän pahoilla puheillaan ja tiemme erkanivat vuosiksi. Perustin perheen, mutta kaipasin aina vaan..kirjoitin vuosien aikana yli kaksituhatta runoa lyhyestä romanssistamme, vaalin häntä aina sydämessäni. Tuo tapahtui vuonna 1992 ja jokin aika sitten ensirakkauteni löysi minut Facebookista ja laittoi kaveripyynnön, hän sanoi että olen yhtä kaunis kuin sinä kesänä jonka vietimme yhdessä. Nyt olemme ystäviä, ensirakkaus ei kuole koskaan <3

  • ylös 19
  • alas 20
Sisältö jatkuu mainoksen alla