Tuntuuko, että työssäkäyvänä arkipäiväsi on harvoin täydellinen? Voisi se olla! Silloin se menisi suurin piirtein näin.

  • Aamulla heräät ilman herätyskelloa. Miten ihanan virkeä olo! Ei ihme, koska olet nukkunut 15 tuntia. Radiokuuluttaja toivottaa onnea nimipäivän viettäjille ja kaikille, joilla on aihetta juhlaan. Sanot kuuluttajalle kiitos, koska sinulla on aihetta: Olet elossa ja menossa töihin.

  • Täydellinen työmatka etenee vauhdilla, sillä olet mahtavan ajoissa liikkeellä. Muut kökkivät tunnin päästä kauheassa ruuhkassa. Laulelet autoradion Katri Helenan kanssa duettoa.

  • Lähestyt työhuonettasi ja tunnet kahvin tuoksun. Mukava työkaverisi on keittänyt täydellistä kahvia. Juuri oikea määrä poroja! Kiität häntä ja huomaat, että toimisto onkin muuten tyhjä: melkein kaikki ovat digikoulutuksessa, jossa olit jo aiemmin. Hommat etenevät vauhdilla.

  • Täydellisesti paistettu lohi lisukkeineen kruunaa keskipäivän. Lounaspöytään osuu ulkoa ikkunoista ihana valo, joka kimmeltää myös ikkunan takana lumisissa puissa. Ehdit aterian jälkeen vielä pienelle kävelylenkille. Saat luxeja ja D-vitamiinia, jonka ansiosta iltapäivän hommat sujuvat kuin leikiten.

  • Työpäivä on pulkassa paljon ennen ruuhkaa. Poikkeat kotimatkalla kaupassa, jossa on tarjouksessa lempiruokaasi. Täydellisen päivän päättää kotona Ponille kyytiä -video.

  • Nukkumaan mennessä ajattelet, kuinka ihanaa onkaan elää. Edessä on jälleen 15 tunnin yöunet. Hyvää yötä!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla