Pirjo Räsänen, 46, ja hänen miehensä Pasi ovat olleet yhdessä 29 vuotta. Pitkospuut ja suossa rämpinen ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. 

 

Pirjo tapasi Pasin teini-ikäisenä ja jo parin vuoden päästä mentiin naimisiin.

"Meidän häät olivat 19-vuotiaiden nuorten häät: perinteiset", Pirjo kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Siksi Pasi ja Pirjo uusivat vihkivalansa Ylläksellä, kun avioliitto oli kestänyt 20 vuotta. He pitivät heidän näköisensä häät: vihkivalat uusittiin laiturilla pitkospuukävelyn jälkeen yhdessä lasten kanssa. Yhteinen ystävä siunasi Pirjon ja Pasin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Se oli ihanaa. Uudessa hääkuvassa olemme ulkoiluvaatteissa ja hirveän rakastuneita", Pirjo sanoo. 

"Ei ole olemassa mitään vippaskonsteja pitkään parisuhteeseen. Asioista pitää oikeasti puhua. Täytyy uskaltaa olla haavoittuvainen ja avoin, vaikka oma rehellisyys olisikin rumaa", Pirjo toteaa. "On tärkeää, ettei unohda näyttää rakastavansa. Me suukotellaan ja halaillaan. Ja sanomme monta kertaa päivässä rakastavamme."

Pasi tekee pieniä yllätyksiä Pirjolle. Kun Pirjo on lähtenyt aamulla töihin, on auton tuulilasilla odottanut kortti ja suklaapatukka. Lahjoissa näkyy myös parin yhteinen huumori. 

Remontin keskellä Pasi antoi Pirjolle syntymäpäivälahjaksi vessanpöntön. "Olin toivonut sitä, että saadaan remonttia eteenpäin."  

Katso Pirjon koskettava video!

Sisältö jatkuu mainoksen alla