Suomalaiset ovat kovia kahvikissoja. Lue Kodin Kuvalehden haastattelemien julkkisten suhteesta kahviin!

Kodin Kuvalehden Olipa päivä -palstalle haastatellut ovat vuosien varrella kertoneet, millaista kahvia he aamuisin kittaavat ja kuinka paljon.

Kampaajamestari ja yrittäjä Nina Mikkonen:

”Nousin kuudelta keittämään kahvia. Olin siihen asti ollut sinnikkäästi sängyssä valvomassa muiden unta. Olin koko yön torkahdellut, säpsähdellyt ja pelännyt, että Timo yrittää nousta sängystä. Juon pikakahvia, koska en jaksa säätää suodatinpussien ja tasamittaisten kahvilusikallisten kanssa.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KK, syyskuu 2012

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juontaja ja toimittaja Jenni Pääskysaari:

”Aamurutiineistani tärkein on tummapaahtoinen kahvi. Juon sen mustana, ilman sokeria ja hieman jäähtyneenä isosta mukista. Onneksi mieheni Henkka keittää sen lähes aina. Minä vain seuraan tuoksua sängystä keittiöön.”

KK, elokuu 2012

Juontaja Anne Kukkohovi:

”Join aamulla nettikaupasta hankkimaani kahvia. Siinä on lääkinnällisiä sieniä, jotka parantavat vastustuskykyä ja auttavat jaksamaan. Olen aika hurahtanut terveysjuttuihin.”

KK, heinäkuu 2012

Laulaja Hanna Pakarinen:

”Aamiaiseksi nautin kaksi kuppia kermakahvia ja munakkaan. Jossain vaiheessa elämääni myönsin itselleni, että kahvi maistuu minusta parhaalta kuohukerman kera. Siitä lähtien olen tarjoillut itselleni vain kermakahvia.”

KK, marraskuu 2011

Notaari Marja-Sisko Aalto:

”Aamiaiseksi söin kaksi ruispalaa, juustoa, kalkkunaleikettä, pari sangollista kahvia ja hedelmäjuoman. Kahvin juon aina Arabian Kasino-sarjan isosta kupista. Tykkään kovasti kahvista, ja se on etu papin työssä, jossa juhlakahvia saa lähes päivittäin.”

KK, heinäkuu 2011

Kirjailija Mari Mörö:

”Aamiaiseksi söin marjapirtelöä, sämpylän ja laihaa kahvia. Samalla silmäilin siemenluetteloita ja laitoin tilauksia vetämään.”

KK, huhtikuu 2011

Kodin Kuvalehden päätoimittaja Minna McGill:

”Aamiaiseksi söin kaurapuuroa mehukeitolla. Ilman kahvia ja Hesaria en käynnisty.”

KK, helmikuu 2011

Laulaja Milana Misic:

”Puuro kuuluu aina arkiaamujeni aamupalaan, viikonloppuisin syömiseni vaihtelevat. Kahvia minun on ehdottomasti saatava joka aamu.”

KK, joulukuu 2010

Kirjailija Virpi Hämeen-Anttila:

”Aamiaiseksi söin kupillisen jogurttia pähkinöiden ja rusinoiden kera, join vettä ja kaksi kuppia kahvia. Aamiaiseni on aina samanlainen, jos se vain on mahdollista.”

KK, lokakuu 2010

Katso tästä ihanan suklaisen kahvivaahdon resepti. Kylmä jälkiruoka sopii hyvin vaikkapa kahvin kanssa. Vilkaise myös, miten paljon kahvin juomisesta on hyötyä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla