Tansanialainen Magreth Kiondo pesee pyykkiä pesuvadissa eikä tiedä, miksi onnellisuutta pitäisi erikseen miettiä.

Muutama vuosi sitten tansanialaisella Magreth Kiondolla, 42, oli haave: jospa pääsisi opiskelemaan sairaanhoitoa. Kolme poikaa olivat jo aika isoja ja kuopus Esterkin aloittamassa koulun.

"Sitten meidän piti valita, maksammeko poikamme Peterin vai minun opiskeluni.”

Valinta oli helppo. Magrethin päivät jatkuvat sellaisina kuin ennenkin: ruokaa lapsille, miehelle ja kanoille, rukouksia heidän kaikkien puolesta ja välillä ompelukoneen surinaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Katso videolta, mitä Magreth tavallisesta päivästään kertoo ja miltä hänen arkensa näyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1722165
Celia

Jos Margreth olisi opiskellut sairaanhoitoa, hän olisi voinut mennä ansiotöihin, joilla lasten koulunkäynnin rahoittaminen olisi helpompaa. Peterkin olisi voinut jatkaa opintojaan lääkäriksi. Naisten koulunkäyntiin kannattaa panostaa, sillä siitä hyötyy koko perhe. Mutta hyvä niin, jos Margreth on tyytyväinen ratkaisuunsa. 

  • ylös 12
  • alas 9
mummo

Peter taisi juuri lopettaa koulun ja jatko opinnot olisi aloitettava, olisi jokunen vuosi vaan pitänyt odotella omaa kouluvuoroaan. Kun en itse lole käynyt kun peruskoulun joitakin amattikursseja Olen neljälasta elättänyt ja kasvattanut monenlaista työtä tehden. Ymmärrän hyvin äidin kotiin jäännin ja varmasti Peter auttaa kun saa ammatin

  • ylös 11
  • alas 5
Sisältö jatkuu mainoksen alla