Älä hanki näitä, jos haluat säilyttää mielenrauhasi.

Lapsi osaa toivoa vaikka mitä. Onneksi kaikkeen ei ole pakko suostua. Jätä nämä lelukaupan hyllyyn. Oikeasti.

Unohda lelu, joka:

1. Aiheuttaa mielettömän sotkun. Pikkunuket ja glitterkynä, jolla heidän naamansa saa koristeltua, näyttävät kivoilta kuvissa. Kuvissa lapsi pitelee kynää rauhallisesti, suunnittelee tyylin ja taiteilee. Usko: Näin ei tule tapahtumaan todellisuudessa, olohuoneessasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Aktivoituu itsestään. Kun heräät yöllä siihen, että äänipalapelin paloauto ujeltaa tai robottikoira haukkuu tunnistettuaan tuulenvireen, tiedät, miksi mekaanisia leluja kannattaa vältellä viimeiseen saakka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Kiinnostaa enemmän sinua kuin lasta. Jos konsolipeli, jossa ohjataan autoja, koukuttaa, osta se itsellesi. Maailmassa on jo liian monta ”anna mä pelaan välillä” -nykivää  lasta.

4. Sisältää yli kaksikymmentä osaa. Siinähän etsit viisitoista minuuttia paketin aukomisen jälkeen osasia lahjapapereiden lomasta ja pengot roskista plus koiran kitaa, josko tärkein katosi jo sinne.

5. Perustuu lapsen harhakuvitelmiin. Jos toive on epämääräinen ”päiväkodissa kaikki halusivat sellaisen liikkuvan ja kammattavan jonkun joka tanssii”, lapsi tuskin jaksaa kiinnostua liikkuvasta jostakusta kovin pitkään, vaikka selvittäisitkin mysteerin identiteetin.

Lue myös:

5 x maailman helpoin joulusiivous

Sisältö jatkuu mainoksen alla