Elli-koira on jo taitava poseeraamaan. Edes jättiläismäinen luu ei vie huomiota, kun paikalle saapuu KK:n videokuvaaja! Katse kameraan ja herkun kimppuun.

Elli on musta labradorinnoutaja, syntynyt 27. helmikuuta 2016. Ellistä saattaa tulla puolentoista vuoden päästä sokeiden opaskoira. Sitä ennen se elää kotikoiran elämää helsinkiläisessä hoitoperheessä. Tervetuloa seuraamaan Ellin elämää!

Katso kaikki Elli-videot

Lukeminen tekee elämästä ihanaa! Siksi Kodin Kuvalehti viettää tällä viikolla kirjaviikkoa. Tule tapaamaan meitä ja kiinnostavia kirjavieraita myös Kirjamessuille.

KK:n toimituksessa on monta lukutoukkaa, jotka odottavat jo malttamattomana Helsingin Messukeskuksessa loppuviikolla järjestettäviä Kirjamessuja. Tänä vuonna voit tavata siellä myös KK:n toimituksen väkeä osastolla, jolle olemme myös kutsuneet haastateltavaksi kiinnostavia vieraita.

KK:lla ja ET-lehdellä on messuilla yhteinen osasto, jonka löydät osoitteesta 6g40. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan esityksiä ja moikkaamaan toimituksen väkeä!

Vieraita kolmena päivänä

Kirjamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.–29.10. Osastollamme on päivittäin ohjelmaa – laita tilaisuudet tästä kalenteriin.

Torstai 26.10.

Kello 14: Näin syntyi huippusuosittu Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -esitys Kodin Kuvalehden lukijoiden tarinoiden pohjalta. Vieraana näyttelijä Sanna Stellan, päätoimittaja Minna McGill haastattelee.

Kello 16: Tunnetta ja tarinaa – näin syntyvät isot aikakauslehdet. ET-lehden päätoimittaja Riitta Korhonen ja KK:n Minna McGill juttelevat lehtityön arjesta.

Perjantai 27.10.

Kello 12: Jaakko Selin puhuu aiheesta Sesongeista viis. Tule kuulemaan maailmanmatkaajan reissuvinkit.

Kello 14: Teemu Keskisarjan aiheena on Aleksis Kivi, kaikkien aikojen suomalainen.

Kello 16: Näin syntyi juttu syöpään sairastuneen Laina-tyttären isästä Henry Liukko-Sipistä Kodin Kuvalehteen. Toimituspäällikkö Maria Tuominen haastattelee toimittaja Ulla Ahvenniemeä ja Henry Liukko-Sipiä.

Lauantai 28.10.

Kello 12: Pirkko Arstilan aiheena on Naisista on vaikka mihin!

Myös Kodinkuvalehti.fi viettää kirjaviikkoa

Kirjaviikolla julkaisemme joka päivä uusia kirja-aiheisia juttuja. Päivitämme linkkejä alle sitä mukaa, kun juttuja ilmestyy. Voit myös ehdottaa meille aiheita allaolevalla lomakkeella tai KK:n Facebookissa. Tervetuloa mukaan lukemaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Luetko viihtyäksesi vai viisastuaksesi? Niin tai näin, testaamalla se selviää. Alla olevan testin avulla löydät myös sen uutuuskirjan, joka juuri sinun kannattaa juuri tänä syksynä lukea.