Kodin Kuvalehti on ehdolla vuoden yleisölehdeksi Aikakausmedian kilpailussa, jossa palkitaan vuoden 2018 parasta aikakauslehtijournalismia. Kodin Kuvalehden Villasukkakoulu puolestaan on ehdolla vuoden digitaaliseksi teoksi.

Aikakausmedia on nimennyt Editkilpailun vuoden 2018 voittajaehdokkaat 15 sarjassa. Kilpailu järjestetään vuosittain. Vuoden yleisölehden palkinnosta kilpailee kolme lehteä, yhtenä niistä Kodin Kuvalehti.

”Iloitsemme toimituksessa ehdokkuudesta ja siitä, että Kodin Kuvalehden hienosti kerrotuille ja merkityksellisille jutuille on entistä enemmän kysyntää eri kanavissa. Tämä näkyi myös lukijamäärän kasvuna uusimmassa KMT-tutkimuksessa”, päätoimittaja Minna McGill sanoo.

Kodin Kuvalehden Villasukkakoulu käynnistettiin viime syksynä. Jo sadat ihmiset ovat opetelleet neulomaan sukkia sen avulla ja postanneet Facebook-ryhmään kuvia aikaansaannoksistaan. Ryhmässä julkaistut neulontaohjeet ja -videot ovat saaneet paljon kiitosta, ja yli 4000 jäsenen ryhmässä on syntynyt vilkasta keskustelua. Ihaninta on autetaan kaveria kantapään kanssa -tsemppihenki, kun ryhmän jäsenet ovat antaneet toisilleen vertaistukea neulonnan haasteissa ja eri vaiheissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voittajat julkistetaan Editgaalassa 4.4.2019. Viime vuonna Kodin Kuvalehden toimittaja Anna Sillanpää palkittiin Vuoden 2017 aikakauslehtitoimittajana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla