Tukholmassa kannattaa käydä pienissä putiikeissa. Sisustaja innostuu kankaista ja herkkusuu käsintehdystä suklaasta.

1. Colours of Africa

Colours of Africa on kesämieltä etsivän sisustajan ja ompelijan unelma. Hyllyt ovat täynnä värikkäitä ja jopa humoristisia afrikkalaiskankaita. Tässä kaupassa piristyy väsyneinkin matkantekijä.
Östgötagatan 36

2. Svenskt Tenn

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaipaatko sisustukseen iloa ja näyttäviä kuvioita? Ruotsalaisen Svenskt Tennin tekstiilit tarjoavat juuri sitä. Keskustassa sijaitseva liike on kesäkuussa auki päivittäin, heinäkuussa maanantaista lauantaihin.
Strandvägen 5

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Mattssons Band

Etsit sitten hillittyjä neppareita uuteen villapuseroosi tai värikkään räväköitä nappeja askartelujen iloksi, löydät ne täältä. Pieni liike kätkee sisälleen myös ihania kangasnauhoja ja ompelutarvikkeita.
Kungsgatan 19

4. Leila's general store

Tämä on leipurin taivas. Liikkeestä löytyy kaikki, mitä keittiössä voi kaivata, usein vieläpä kauniin värisenä.
Norrlandsgatan 33

5. Hipp!
Hipp hurmaa söpöydellään. Myynnissä on ruotsalaisen Julia Nielsenin suunnittelemia, iloisen värisiä koruja, kangaskasseja ja kodintarvikkeita. Muodoissa ja painatuksissa vilisee eläimiä kaloista kettuihin. Putiikista ei voi poistua kuin hymyssä suin.
Nytorgsgatan 36

6. Chokladfabriken

Puodin käsin tehdyt suklaat ovat niin kauniita, ettei niitä melkein raaski syödä. Herkkupaloja kannattaakin pakata laukkuun myös tuliaisiksi. Suosio on taattu!
Regeringsgatan 58

Vinkit on julkaistu Kodin Kuvalehden numerossa 11/2017.

Maisema

No..sattuuhan sitä ja jos ei mitään tee niin ei mitään satukaan.Tulipahan Tukholman kadut tutuksi kun siellä aikamme Leilan leipuri liikettä etsimme...enkä olisi ilman KK:tä koko kaupasta mitään tiennytkään... Hyvää kesää kaikille!

Hei nimimerkki Maisema, kiitos huomiostasi! Moodsissa tuo liike tosiaan on, mutta osoitteeseen on pujahtanut yhden numeron kirjoitusvirhe: Moods sijaitsee osoitteessa Norrlandsgatan 13 eikä 33. Pahoittelemme!

Sisältö jatkuu mainoksen alla