Ville Virtanen on kuin tehty poliisirooleihin. Nyt hän tottelee nimeä Sorjonen.
Ville Virtanen on kuin tehty poliisirooleihin. Nyt hän tottelee nimeä Sorjonen.

Sorjonen vai Roba, siinäpä kysymys. Nettikatselija saa molemmat.

Rikostarinoiden ystäville

Synkkäsävyinen Sorjonen kertoo KRP:n huippututkija Kari Sorjosesta (Ville Virtanen), jonka vaimo Pauliina (Matleena Kuusniemi) on kuntoutumassa vakavasta sairaudesta. Perhe päättää muuttaa Pauliinan lapsuuden maisemiin pieneen itäsuomalaiseen rajakaupunkiin. Kuten arvata saattaa, rauha on pariskunnan arjesta kaukana.

Sorjosta on mainostettu Suomen ensimmäiseksi nordic noir -sarjaksi.

Sorjonen YLE TV1:ssä sunnuntaisin 16.10. alkaen klo 21.05.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Valhe johtaa toiseen

Mitä tapahtuu, kun rahat menevät, mutta kulissit pidetään yllä hampaat irvessä? Downshiftaajat kertoo kahdesta pariskunnasta, jotka pakon edessä muuttavat huonomaineiseen lähiöön. Toisilleen he valehtelevat, että kyse on vain halusta leppoistaa elämää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pariskuntia sarjassa näyttelevät Jussi Vatanen ja Iina Kuustonen sekä Mikko Leppilampi ja Niina Lahtinen. Ylen ostama sarja on aiemmin nähty Elisa Viihde -palvelussa.

Downshiftaajat Yle TV2:ssa 26.10. alkaen keskiviikkoisin klo 21.

Roba saa jatkoa

Ei ole Pienen Roobertinkadun poliiseilla helppoa: tulostavoitteet pahenevat ja budjetteja leikataan. Yritä siinä sitten panna konnat kuriin. Kultaisella Venlalla palkitussa sarjassa nähdään edellisiltä kausilta tutut Kari Hietalahti, Aku Hirviniemi ja Riku Nieminen.

Poliisisarjojen suurkuluttajaa kismittää se, että Roba ja Ylen uutuus Sorjonen tulevat tismalleen samaan aikaan. Onneksi meillä on Areena ja Katsomo, joista ohjelmat voi katsoa myöhemminkin.

Roba MTV3:lla sunnuntaisin 2.10. alkaen klo 21. 

Ero tuli. Mitä sitten?

Vielä ehdit! Ex-onnelliset on jo startannut, mutta jos innostut, näet jo esitetyt jaksot verkkopalvelu Katsomosta. Sarja kertoo viidestä eroperheestä, jotka muuttavat samaan kerrostaloon.

Ohjaaja Johanna Vuoksenmaa (mm. Klikkaa mua) kertoo käyttäneensä sarjan luomisessa sekä omia että tuttujensa ajatuksia erosta ja elämän järjestämisestä sen jälkeen.

Ex-onnelliset MTV3:lla maanantaisin kello 21.

Sisältö jatkuu mainoksen alla