KK:n lukijat ovat tavanneet puolisonsa esimerkiksi discossa, netissä ja rippikoulussa. Rakkaustarina voi syttyä myös loppuneesta kuulolaitteen paristosta tai liftausreissusta.

KK kysyi aiemmin kesällä lukijoilta, missä he tapasivat nykyisen kumppaninsa. Saimme iloksemme lukea valtavan määrän mielettömiä rakkaustarinoita. Tässä niistä parhaat!

 

”Tapasimme 13 vuotta sitten työpaikallamme, jossa mieheni oli kesätyöntekijän. Hän pyysi minut kahville ja katsomaan leffoja luokseen.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Hän oli ensimmäinen poikaystäväni, yläkoulun seiskaluokalla. Suhde loppui muutaman kuukauden jälkeen. Emme olleet sen jälkeen missään tekemisissä, ja elämä kuljetti meidät kauas toisistamme. Facebook lopulta yhdisti, 20 vuoden jälkeen. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä jo toisen kerran.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Olin ollut sinkkuna seitsemän vuotta. Eräänä kauniina kesäpäivänä ajoin kaverini moottoripyörän kyydissä Naantaliin. Sinne tupsahti myös hänen motoristikaverinsa. Mies kätteli minua reippaasti ja jäi mieleeni – myös minä hänen. Törmäsimme uudelleen baarissa kuukauden kuluttua. Nyt jo 15 vuotta yhdessä.”

”Tapasimme Yyterin sannoilla kesällä 1999, Pori Jazz -festareiden aikaan. Sattuma yhdisti meidät viikon jokaisena päivänä milloin missäkin. Kesytimme toisemme mansikoilla ja Bailey’s-kahvilla. Sen jälkeen olemme käyneet Jazzeilla joka vuosi.

”Hän tuli hakemaan minua tanssimaan lakkiaisissani vuonna -88, discossa. Ensin en lähtenyt, koska uudet kengät olivat hiertäneet jalkani rakoille. Sisukas kavaljeeri tuli luokseni uudelleen ilman kenkiä ja sanoi, että mennään sukkasillaan. Siitä se lähti.”

”Vuonna 1990 naamiaisristeilyllä Zorro ja pelle kohtasivat. Naamiaisasujenkin riisumisen jälkeen synkkasi. Yhdessä ollaan edelleen, 22. hääpäivä oli juuri.”

”Tapasimme, kun liftasin mieheni kyytiin.”

”Salamarakkaus syttyi netin keskustelupalstalla, musiikkifoorumilla. Huomasimme, että meillä oli paljon yhteistä. Kolmen kuukauden kuluttua lähdin rohkeasti hänen luokseen 300 kilometrin päähän. Emme olleet edes vaihtaneet kuvia sitä ennen. Kolmen kuukauden päästä olimme kihloissa. Pieni prinsessamme syntyi tänä kesänä.”

”Tapasimme aika kliseisesti: bileristeilyllä Romantica-nimisellä laivalla.”

”Olin mieheni isosena rippikoulussa vuonna 1999. Hän ihastui minuun jo silloin, muttei saanut suutaan auki. Olimme samassa kaveriporukassa vuosia eikä mitään tapahtunut. Elimme tahoillamme, mies sai lapsiakin. Rauma Rockissa vuonna 2012 mies lyöttäytyi seuraani ja loppuillasta raahasin hänet viereeni yöksi. Pari viikkoa myöhemmin hän ja lapset tulivat tavaroineen luokseni juhannuksen viettoon ja sillä tiellä ovat edelleen.”

”Järjestin vuosi sitten allasbileet kotonani ja kutsuin juhliin koko firman väen. Asuna oli pyyhe ja uikkarit. Myös minua 20 vuotta viisaampi esimieheni, silloin vielä naimisissa, tuli yllättäen paikalle. Hän liittyi joukkoon ja löysimme yhteisen sävelen. Menimme naimisiin tänä kesänä.”

”Tapasimme porilaisessa ravintolassa tapaninpäivänä 1991. Ravintolaa ei enää ole, mutta rakkautemme kukoistaa.”

”Entinen mieheni oli juuri jättänyt minut toisen naisen takia. Pidän matkustamisesta, joten lähdin hääpäivänämme itsekseni reissuun. Siitä lomasta tulikin sitten ikimuistoinen, vaikka en sydänsuruissani ollut edes voinut kuvitella, että kohtaisin siellä elämänkumppanini: tasapainoisen ihmisen, jonka kanssa on ihana elää.”

”Rakkaustarinamme alkoi 70-luvulla. Opiskelimme molemmat invalidien aikuisoppilaitoksella, ja amorina toimi kuulokojeen paristo. Kun poika oli huomannut, että minäkin käytin kuulokojetta, hän kertoi omien paristoidensa olleen lopussa. Siinä vaihdoimme paristoja ja katseita, jotka johtivat myöhemmin avioliittoon.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla